Mărturisiri emoționante despre Dan Spătaru. Știi care este povestea celebrului șlagăr „Drumurile noastre toate”

26 Iun 2015
  Mărturisiri emoționante despre Dan Spătaru. Știi care este povestea celebrului șlagăr „Drumurile noastre toate”
A fost numit „regele aplauzelor” și de peste 50 de ani i se cântă neîncetat piesele. Dan Spătaru este omagiat într-o ediție specială „Dincolo de aparențe” duminica aceasta de la ora 13.00. Soția maestrului, Sida Spătaru, nepoata acestuia, Maria, verișoara, Doina Spătaru, și Octavian Ursulescu, bunul său prieten, vin la Antena Stars pentru a-și aminti de Dan Spătaru și pentru a scoate la iveală povești cu parfum de altădată despre unul dintre cei mai mari artiști ai României.

Iubit de toți românii, indiferent de vârstă, adorat de femei, apreciat și respectat de toți cei cu care a lucrat, Dan Spătaru a fost un familist care își găsea întotdeauna liniștea acasă. Mereu plecat în turnee și spectacole, cel mai mult îi plăcea să se odihnească la casa de la țară a familiei, acolo unde singur a plantat 41 de pomi. Soția sa povestește că obișnuia să meargă acolo pentru câteva zile, juca biliard și stătea de vorbă cu sătenii și asta era modalitatea sa de a se relaxa. O fire interiorizată, care nu vorbea despre frământările sale, Dan Spătaru își iubea enorm familia. Sida Spătaru își amintește la „Dincolo de aparențe” cât de tare l-a marcat moartea mamei, atunci când el avea doar 12 ani. „A iubit-o foarte mult și cred că toată viața lui a fost marcat de mamă.” Așa se face că atunci când Temistocle Popa a scris melodia „Mama”, Dan Spătaru a refuzat inițial să o cânte, tocmai pentru că subiectul îl emoționa peste măsură, și cu greu a acceptat să o interpreteze.

Care este povestea celebrului șlagăr „Drumurile noastre toate”, cum își alegea Dan Spătaru piesele, ce poveste de iubire imposibilă a trăit în timp ce turna pentru unul dintre filmele în care a jucat, dar și cum s-a luptat cu boala și ce și-a dorit să facă în ultima seară a vieții sale, telespectatorii Antena Stars vor afla duminică, 28 iunie, de la ora 13.00, la „Dincolo de aparențe”.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră