Catwalk 30+ Modele la peste 30 de ani

24 Iul 2015
Catwalk 30+ Modele la peste 30 de ani
Lumea modelingului a fost mereu strictă și plină de reguli în ceea ce privește înălțimea, greutatea, trăsăturile și multe altele, dar, de-a lungul timpului, a fost visul unui număr impresionant de adolescente. Acum, TLC îndeplinește acest vis unor femei care au fost atât de aproape, dar nu au reușit. Ele au șansa de a intra în această lume chiar dacă au depășit vârsta de…30 de ani. Noua emisiune Catwalk 30+ are premiera pe TLC, dumincă, 16 august, de la ora 21:00.

În fiecare episod, prezentatoarea Jana Ina Zarella ia prin surprindere trei noi concurente, le abordează acasă sau la serviciu, și le invită să accepte provocarea Catwalk 30+. Toate aceste femei au peste 30 de ani și fiecare vine cu o altă poveste. Singurul lucru pe care îl au în comun este că au visat multă vreme să devină modele profesioniste, dar n-au avut niciodată șansa de a transforma în realitate această pasiune, fiindcă întotdeauna a intervenit câte ceva, indiferent că a fost vorba despre copii, cariere sau iubiți. De data asta însă, lucrurile se schimbă!

Ajutate de Jana Ina, trei candidate sunt în sfârșit gata să facă acel pas important către o carieră de model profesionist și în fiecare episod intră în competiție pentru un job de modeling și un contract cu o agenție prestigioasă din domeniu. Dacă vor trece probele cu bine și vor demonstra că au ceea ce le trebuie ca să dea lovitura în industria modelingului, candidatele au șansa de a-și împlini în sfârșit visul și de a-l transforma într-o carieră. Catwalk 30+ este o serie plină de forță, naturală și autentică – foarte asemănătoare cu fiecare dintre aceste femei. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră