Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: medicul nutriționist Mihaela Bilic - video

07 Iun 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: medicul nutriționist Mihaela Bilic - video

Invitata lui Marius Tucă este un interlocutor de zahăr. Sau, mai mult, este o supă aburindă de încălzit inima. Are aromele potrivite, culorile potrivite, gusturile potrivite, știe ABC-ul nutriției și îți spune clar: ai mâncat, nu este păcat! 

Medicul nutriționist Mihaela Bilic aduce, cu fiecare discuție, bucuria și plăcerea în farfurie, dar și dorința de a le reda oamenilor încrederea în mâncare. Mesajul ei este unul simplu: sănătatea are gust!

Autoarea unor cărţi de succes și promotoare a multor campanii de educaţie nutriţională, Mihaela Bilic ne sfătuiește să facem din mâncare un prieten și nu un dușman, iar din alimentaţia sănătoasă un stil de viaţă.

Așadar, pentru români masa reprezintă un ritual, alături de familie și prieteni sau este pur și simplu gurmanderie? Este mâncatul în exces un viciu al zilelor noastre? 

Cât de important mai este respectul pentru mâncare, pentru ingredientele din farfurie? Este lăcomia boala secolului XXI? Cum luptăm în fața epidemiei de obezitate în Europa, un semnal de alarmă tras de OMS? 

O nouă ediție pe gandul.ro, mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră