Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Magda Catone, Carol Ionescu, Cezar Osiceanu - video

05 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Magda Catone, Carol Ionescu, Cezar Osiceanu - video Galerie foto (2)

Vă așteaptă 7 zile de artă la malul mării! Inspirație, creație, roluri mici, roluri mari și cele mai intense trăiri. Magda Catone și Carol Ionescu, fiul actriței și al regretatului Șerban Ionescu - vorbesc despre eforturile, provocările, dar și marea bucurie a organizării celei de-a doua ediții a Festivalului de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, ce va avea loc în perioada 17-23 iulie 2022, în stațiunea 2 Mai. Festivalul reprezintă un omagiu adus actorului, dar și omului, căruia Magda Catone i-a stat alături 30 de ani. Șerban Ionescu, un actor (prea) împovărat de har şi dăruire s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012. Vă invităm să ne amintim de el, acum și mereu!

În cea de-a doua parte a emisiunii, pilotul Cezar Osiceanu vorbește - la mai bine de doi ani de la izbucnirea pandemiei - despre situația aviației la zi. 

Mai exact, cum se văd și se trăiesc, prin ochii pilotului cu peste 40 de ani de experiență în aviație, schimbările și provocările în ceea ce privește situația aeroporturilor, a pasagerilor, dar și a personalului navigant. Care sunt principalele cauze care au dus la declanșarea haosului de pe aeroporturile naționale și internaționale? Cât de informați, protejați și despăgubiți sunt pasagerii ale căror curse sunt anulate? Ce se întâmplă în industria aviatică europeană? Au companiile aeriene suficienți angajați, într-o perioadă de concedii, în care foarte mulți oamenii vor să zboare? 

O discuție despre o meserie la înățime - cu adrenalină, riscuri și satisfacții pe măsură - într-o lume în care totul se schimbă, de la o zi la alta, cu o viteză amețitoare. Pe scurt, ardem sau sărim în aer ? Aceasta este întrebarea! 

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră