Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: General (r) Silviu Predoiu - video

06 Iun 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: General (r) Silviu Predoiu - video

Generalul (r) Silviu Predoiu analizează deciziile, pierderile și fricțiunile celor 104 zile de la izbucnirea războiului ruso-ucrainean.

Prelungirea conflictului și refuzul dialogului sunt, în acest moment, egal condamnabile? Când și cum vom ieși din această spirală a distrugerii, alimentată, pe lângă războiul armelor, și de un război cognitiv?

Cum vede Silviu Predoiu România de astăzi, aflată mereu la granița dintre agonie și extaz? Ce facem când acel “oficial ne merge bine” este contrazis de realitatea - economică, socială, politică - a zilelor nostre?

Cum arată, dar și cum s-ar putea concretiza, în opinia fostului director adjunct al SIE, o reformă adevărată în ceea ce privește legile securității naționale? Cât de necesară este o dezbatere publică a acestor legi, schimbate de multe ori, într-o mare secretomanie și fără o minimă transparență publică?

Căci, vorba aceea, parafrazându-l pe inegalabilul Caragiale, schimbare să fie, dar s-o știm și noi, neicușorilor!

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră