Marius Tucă Show – ediție specială. Invitată: Mariana Rarinca - video

04 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitată: Mariana Rarinca - video

Unii au vorbit despre cazul Marianei Rarinca ca fiind una dintre cele mai absurde spețe din justiția noastră. Alții s-au rezumat la a spune că este doar un caz controversat, sacrificat pe altarul justiției. 

În anul 2022, Mariana Rarinca - femeia care a stat 191 de zile în spatele gratiilor, fiind condamnată definitiv în 2015 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi șantajat-o pe Livia Stanciu, fostă președintă a Înaltei Curți de Casație și actuală judecătoare CCR - vorbește la Marius Tucă Show despre calvarul acelei perioade și despre cât de mult i-a schimbat viața acel episod negru din viața ei.

Până la urmă, cât de liberă este justiția liberă? Care este barometrul justiției și cât de periculoase sunt abuzurile săvârșite chiar de cei care au menirea să-ți facă dreptate?

De ce schimbarea Legilor Justiției sunt mereu pe lista marilor interese, orice încercare de reconstrucție a lor stârnind mereu controverse aprinse și deschizând adevărate Cutii ale Pandorei? Cine îi dă unui om nevinovat- trecut printr-o arestare, o achitare și apoi o condamnare cu supendare, așa cum a fost cazul Marianei Rarinca - anii și viața înapoi?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră