Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Cornel Nistorescu - video

16 Aug 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Cornel Nistorescu - video

Jurnalistul Cornel Nistorescu analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii românești, dar și dimensiunile tragice pe care le capătă, mai mult cu fiecare zi, războiul din Ucraina.

Cât de departe este, după aproape jumătate de an de război, mult dorita pace? Care sunt perspectivele de a afla informații concrete și a împiedica răspândirea fake news-urilor din ambele tabere? De ce se folosește amenințarea nucleară atât de ruși prin bombele Satan, cât și de ucraineni prin posibila explozie a centralei Zaporojie?

România devine mai vizibilă pe plan extern, dar, paradoxal, mai nepăsătoare la nevoile cetățenilor săi? Are guvernul Ciucă un plan adevărat pentru a proteja cetățenii de avalanșa de scumpiri a alimentelor de bază și a facturilor foarte mari așteptate în această iarnă? Cât de mult va fi afectată România de seceta excesivă din 2022, de o potențială întrerupere a gazelor rusești și de o criză energetică? Ce se întâmplă cu coaliția de guvernare? Va reuși să reziste până în 2024?

Urmărește o nouă ediție Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră