Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: dr. Adrian Marinescu, Ionuț Cristache - video

11 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: dr. Adrian Marinescu, Ionuț Cristache - video Galerie foto (2)

În prima parte a emisiunii, medicul infecționist Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului “Matei Balş”, vorbește despre cât de îngrijorătoare este creșterea numărului de cazuri de Covid din ultima perioadă. Este aceasta ultima strigare a pandemiei sau trebuie să înțelegem și să acceptăm că va trebui să conviețuim cu acest virus? Există șanse să apară, în viitorul apropiat, un vaccin adaptat la varianta Omicron?

În cea de-a doua parte a emisiunii, jurnalistul Ionuț Cristache, face împreună cu Marius Tucă, o radiografie completă și complexă a lumii de astăzi, o lume care baleiază între schimbări controversate, strategii și coaliții neașteptate, decizii politice în care stau soarta unei lumi întregi.

Care sunt marii perdanți, dar și marii câștigători ai acestei perioade? De unde începe și unde se termină reformarea Legilor Justiției? România, o țară vizibilă de dragul altora sau în interesul cetățenilor?

O discuție cu cărțile pe masă despre puterea libertății, despre războaie, în toate formele lor, dar și despre puterea - niciodată pierdută - a jurnalismului și a jurnalistului, considerat, cândva,  câinele de pază al societății. Țineți aproape!

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră