Scandal la 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana din cauza unor înregistrări intime (VIDEO)

31 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Scandal la 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana din cauza unor înregistrări intime (VIDEO)

Postul TV britanic Channel 4 a anunţat că va difuza înregistrările cu prinţesa Diana în care aceasta vorbeşte despre mariajul ei nefericit cu prinţul Charles, în ciuda protestelor familiei şi prietenilor, relatează CNN.

În aceste înregistrări, Diana vorbeşte sincer despre educaţia ei, despre curtea pe care i-a făcut-o prinţul Charles şi despre relaţia acestuia cu Camilla Parker-Bowles, acum soţia sa.

Înregistrările au fost făcute de Peter Settelen, un specialist care o ajuta pe Diana să-şi îmbunătăţească tehnica de a vorbi în public. Acestea fac parte dintr-un documentar produs de reţeaua de televiziune pentru a marca 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana în accidentul de maşină de la Paris, din 31 august 1997. Documentarul va fi difuzat  duminică în Marea Britanie.

 

 

 

"Fragmentele de pe casetele înregistrate împreună cu Peter Settelen nu au fost niciodată prezentate de televiziunea britanică și sunt o sursă istorică importantă", a transmis Channel 4 într-o declarație.

"Am analizat cu atenție tot materialul folosit în documentar și, deși înregistrările au fost făcute în particular, subiectele acoperite sunt de interes public și oferă o perspectivă unică asupra pregătirilor Dianei de a deveni o voce publică și să-și spună propria poveste."

Postul Tv a recunoscut că fratele Dianei, Earl Spencer, a fost contactat, dar a refuzat să confirme relatările din presă conform cărora el ar fi cerut ca documentarul să nu fie difuzat

Rosa Monckton, o prietenă a prinţesei, a declarat pentru cotidianul The Guardian că înregistrările nu ar trebui difuzate şi că ar trebui înmânate fiilor Dianei, prinţii Harry şi William. "Nu sunt de interes public. Este o trădare a intimităţii ei şi a familiei sale. Nu cred că ar trebui difuzate", a declarat prietena Dianei.

Fragmente de pe aceste casete au fost difuzate în 2004, în SUA, într-un documentar realizat de  NBC. În aceste înregistrări, Prinţesa 
spune că a avut parte de puţină afecţiune din partea părinţilor săi. Ea vorbeşte şi despre absenţa unei vieţi sexuale împlinite cu prinţul Charles, sugerând că de vină era relaţia acestuia cu Camilla Parker-Bowles. "Se întâmpla o dată la trei săptămâni şi mă gândesc că urma un şablon. Obişnuia să o vadă pe acea doamnă o dată la trei săptămâni înainte de a ne căsători", spune Diana, referindu-se la ducesa de Cornwall.

"Îmi amintesc că îi spuneam soţului meu: De ce doamna asta e mereu prin preajmă? Iar el mi-a spus: Ei bine, nu vreau fiu singurul prinţ de Wales care nu a avut niciodată o amantă'," povesteşte prinţesa Diana.

 "Dacă mi-aș putea scrie propriul scenariu, aș vrea ca soțul meu să plece cu femeia aceea și să nu se mai întoarcă niciodată", a mai spus Diana despre mariajul său eşuat.

Ea a mai spus că la 24 de ani, când era  deja căsătorită, "s-a îndrăgostit profund" de un membru al familiei regale, despre care se crede că a fost ofițerul de protecție, Barry Mannakee, care a murit ulterior într-un accident de motocicletă.

Alte stiri din Life style

Ultima oră