Robbie Williams își construiește propriul hotel în Dubai pentru a avea unde concerta

05 Ian 2023
Robbie Williams își construiește propriul hotel în Dubai pentru a avea unde concerta

Robbie Williams plănuiește să construiască un hotel în Dubai unde va avea concerte regulate, a dezvăluit el. Starul pop, care a devenit un vizitator obișnuit al orașului, a spus că explorează ideea și este „foarte încântat” de perspectiva, conform The National.

Vorbind la podcastul Robbie Williams Rewind, el le-a spus gazdelor Lucy și Matt Champion că hotelul face parte din planurile sale de a „visa la mai mare”. Williams a fost forțat să anuleze mai multe spectacole din Las Vegas în timpul pandemiei, iar când a fost întrebat dacă se va întoarce, el a spus: „Nu cred”.

„Dar în prezent îmi voi construi propriul hotel, așa că îmi pot face propriile concerte în propriul meu hotel”, a spus el. Când a fost întrebat dacă acel hotel ar fi „în Dubai din întâmplare”, el a răspuns: „Da, poate. Da.” „Acum profit de ocazie să visez la mai mare și să văd ce înseamnă asta și unde mă va duce”, a spus el. 

Fostul star Take That a spus că, datorită numelui său, are acces la oameni. Aceștia îi vor asculta și susține ideile. „Sunt o mulțime de astfel de lucruri care se întâmplă chiar acum și care îmi atrag cu adevărat interesul”, a spus el. „Ideea hotelului este una dintre ele și voi fi foarte mândru de ea când se va întâmpla. Nu voi spune dacă sau când se va întâmpla.”

În noiembrie, Williams a făcut aluzie la planurile sale în timpul unui interviu acordat revistei The National’s Luxury, spunând că vede un potențial enorm în scena de divertisment a orașului. „Îmi place Dubai. Vreau să lucrez mult acolo. Nu sunt faimos în America de Nord. Am avut o rezidență în Vegas, dar toți fanii mei au trebuit să zboare”, a spus el. „Văd Dubai ca Vegas și simt că poate deveni altceva, cu toate calitățile orașului Las Vegas. Vreau să fiu un ambasador al divertismentului pentru Dubai, pentru că pot vedea cum s-a dezvoltat, ce capacitate are, cum reușește să atragă oamenii și cât de mult poate să mai crească.”

„Ne văd construind hoteluri și făcând interioarele acelor hoteluri. Am planuri mari pentru asta. Sentimentul meu pentru acest lucru nu este unul financiar. Sentimentul meu pentru asta este: Unde îl putem lua? Cât de mare poate fi? Este vorba despre satisfacția de a face ceva creativ în numele creativității.”

Alte stiri din Life style

Ultima oră