Pășind marea graniță de mână: s-au iubit 62 de ani și au plecat într-o lume mai bună la doar patru ore diferență

16 Feb 2022
Pășind marea graniță de mână: s-au iubit 62 de ani și au plecat într-o lume mai bună la doar patru ore diferență

Don și Maxine Simpson, din Bakersfield, California, au fost căsătoriți la 62 de ani și au murit la patru ore unul de celălalt. „Este absolut frumos, iar povestea este ireală”, a declarat Melissa Sloan, nepoata cuplului, afiliatului ABC KERO-TV.

Cuplul s-a întâlnit pe o pistă de bowling și de atunci au fost nedespărțiți. Au crescut doi băieți, au călătorit prin lume și au devenit membri respectați ai Bakersfield. Acum două săptămâni, Don Simpson a fost dus la spital pentru o fractură de șold, dar sănătatea lui a început rapid să se deterioreze. Familia lui l-a adus acasă pentru a fi alături de soția sa, care de câțiva ani se lupta cu cancerul. "Știam în inima mea că asta ar trebui să se întâmple. Bunica și bunicul ar trebui să fie împreună, iar bunica și bunicul vor muri împreună", a spus Sloan.

Cuplul și-a petrecut ultimele ore așa cum au făcut-o întotdeauna, împreună, ținându-se de mână și zâmbind. Cu familia ei și iubirea vieții ei alături, Maxine Simpson a murit în liniște. Soțul ei a urmat patru ore mai târziu. "Este pur și simplu uimitor. Este într-adevăr uimitor. Este o adevărată poveste de dragoste", a spus Sloan.

Alte stiri din Life style

Ultima oră