Fashion Week la Paris: Kanye West poartă un tricou cu inscriptia „White Lives Matter”

03 Oct 2022
Fashion Week la Paris: Kanye West poartă un tricou cu inscriptia „White Lives Matter”

Luni, 3 octombrie, rapperul afro-american Kanye West a apărut îmbracat cu un tricou „White Lives Matter” în marginea Săptămânii Modei de la Paris, scrie PageSix

Rapperul american a organizat o prezentare de modă surpriză Yeezy, luni, la Paris, prezentându-și colecția sezonului 9.

Înainte de apariția modelelor, West a ținut un discurs în timp ce purta un tricou „White Lives Matter” împodobit cu chipul Papei în față și aceiași șlapi strălucitori pe care i-a purtat săptămâna trecută .

El a făcut referire la jaful fostei sale soții Kim Kardashian din 2016 la Paris, la fostul său manager Scooter Braun, la lupta cu care s-a confruntat pentru intrarea în industria mode.

„Eu sunt Ye și toată lumea de aici știe că eu sunt liderul”, a spus el la un moment dat, făcând referire la noul său nume legal.

Unele dintre modelele din show au purtat aceeași cămașă cu „White Lives Matter” pe spate.

Înainte de a veni la Paris, artistul a fost intervievat de Vogue  despre mesajul pe care a vrut să-l transmită pe spatele colecției sale.  „Uneori, în liceu, se simte că nu ne potrivim. Și într-o situație ca aceasta  [prezentarea colecției menționate]  avem ocazia să ne unim pentru a ne exprima cine suntem”, a răspuns el.

Alte stiri din Life style

Ultima oră