Descoperă noutățile în materie de streetwear ale unui cunoscut brand. Ce aleg vedetele

07 Oct 2022 | scris de A.V.
Descoperă noutățile în materie de streetwear ale unui cunoscut brand. Ce aleg vedetele Galerie foto (2)

Așadar, dacă ești în căutarea a ceva amuzant și unic pe care să îl porți în fiecare sezon, aruncă un ochi!

Articole din denim emblematice 

Levi's este unul dintre cele mai cunoscute și emblematice branduri din lume, iar linia lor de îmbrăcăminte de stradă nu face excepție. Levi's are o gamă largă de articole vestimentare diferite - de la blugi la tricouri și pulovere - care sunt perfecte pentru a fi purtate în orice zi sau ocazie.

Cu toate acestea, unul dintre cele mai populare articole ale brandului sunt produsele din denim. Levi's oferă o gamă largă de stiluri, culori și mărimi diferite, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să se potrivească perfect stilului tău. Această linie se concentrează pe recrearea modelelor clasice Levi's în stiluri contemporane.  De asemenea, acestea sunt cadouri excelente pentru oricine iubește hainele și accesoriile elegante.

Colecția de blugi iconici ce poartă semnătura brandului sunt perfecți pentru orice stil sau ocazie și sunt mereu la modă. Sunt suficient de versatili pentru a fi purtați cu orice, de la un tricou și adidași până la o cămașă formală și mocasini.

Articole vestimentare elementare pentru ținutele de zi cu zi

Levi's nu este cunoscut doar pentru produsele sale din denim. Noile colecții ale îndrăgitului brand conțin și articole vestimentare, pe care să le integrezi în ținutele tale zilnice. De la tricouri, veste și hanorace pentru bărbaţi, la bluze, cămăși, rochii și pantaloni dama, până la încălțăminte sportivă pentru ambele sexe, noutățile brandului îți prezintă articole echilibrate pentru a-ți completa ținutele streeetwear într-un mod practic și ingenios. 

Hanoracele și bluzele pot adăuga eleganță și clasă oricărei ținute casual și pot funcționa bine și atunci când dorești să adopți o ținută pentru ocazii ceva mai relaxante. Pentru ca look-ul streetwear să fie complet, vei avea nevoie de încălțăminte - ceva confortabil, dar elegant. Poți purta adidași, cu blugii Levi's și un hanorac din aceeași colecție, aceștia potrivindu-se practic cu orice ținută, în aproape orice ocazie.

Accesorii  pentru ținute streetwear impecabile

Un alt articol grozav din linia de îmbrăcăminte de stradă Levi's sunt rucsacurile, gențile și poșetele din bumbac ce urmăresc designul clasic, dar contemporan cu care suntem cu toții obișnuiți. Acestea sunt perfecte pentru a transporta toate lucrurile esențiale cu tine oriunde te-ai duce și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori diferite pentru a se potrivi oricărei personalități sau ținute. De asemenea, poți încerca aceste rucsacuri în diverse combinații cu alte articole vestimentare, astfel încât să existe întotdeauna ceva nou de încercat. Poate vrei să le combini cu o pereche de jeanși sau o fustă. Dacă alegi ultima variantă, cercetează care sunt cele mai la modă fuste ale sezonului – vezi ce aleg vedetele pentru a te inspira din ținutele lor. 

Când vine vorba de ținute de stradă impecabile, Levi's este regele de necontestat. De la blugi la hanorace și până la cămăși, piesele vestimentare sunt perfecte pentru orice stil. Unul dintre cele mai bune lucruri despre hainele Levi's este că sunt versatile. Le poți purta cu orice ținută sau look și nu vor părea niciodată demodate. 

Dacă ești în căutarea unei piese de bază a garderobei pe care să te poți baza, atunci Levi's ar trebui să fie alegerea ta de bază. Îmbrăcămintea brandului este ușor elegantă și cool, fără a fi prea la modă sau exagerată. Întotdeauna vei arăta bine și se vei simți confortabil - indiferent cu ce le vei purta.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră