Câștigătoarea titlului Miss Alabama respinge criticile pe tema greutații ei "nesănătoase"

07 Iun 2024
Câștigătoarea titlului Miss Alabama respinge criticile pe tema greutații ei "nesănătoase"

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Alabama a respins criticii online care au numit-o „nesănătoasă”, scrie Daily Mail

Sara Milliken, în vârstă de 23 de ani, a fost nespus de bucuroasă când a câștigat premiul principal la concursul National American Miss.

Dar încântarea ei a fost de scurtă durată, deoarece unii utilizatori de internet au început rapid să ironizeze aspectul ei.

„Chiar și ceva ce tastați pe un ecran poate lasa o impresie de durată asupra oamenilor”, a spus ea pentru WKRG .„Asta îi poate determina pe oameni să facă lucruri foarte întunecate pentru ei înșiși”.

Printre comentariile dure a fost unul de la Blaine Tom Mieroughts, care a scris: „Am crezut că este un concurs de frumusețe”. 

John Mason a spus: „Acesta ar fi trebuit să fie câștigătorul (M)iss Jack in the Box”, o referire crudă la un lanț de fast-food american. 

Alții au fost mai amabili, Tracie Stephens-Brooks spunând: „Această domnișoară are o inimă de aur și va da o mână de ajutor oricui are nevoie. O frumoasă divă obeză, cu stil, sass și multă clasă.'

 „Atât de mândră de ea! Am urmărit-o tot weekendul și ne-am rugat din greu să vină acasă cu acel titlu! Este o tânără minunată, dulce și va face lucruri grozave!;

Acum este hotărâtă să nu lase criticile dure să o țină pe loc în timp ce se pregătește pentru finala națională care va avea loc în Florida de Ziua Recunoștinței.

„Cuvintele lor pot răni, chiar dacă sunt online." a spus ea

„Întotdeauna mi-am dorit să răspândesc pozitivitatea și acest tip de m-a pus în situația de a face exact asta”.

Victoria lui Milliken a fost a treia încercare a ei la concurs, care spune că speră să promoveze „imaginea de sine pozitivă prin îmbunătățirea frumuseții naturale din interior”.

Punctajul în concurs se bazează pe „personalitate, încredere și comunicare”, potrivit organizatorilor.

„Bretele, ochelarii, problemele de piele, diferite înălțimi, greutăți și înfățișări, toate fac parte din crearea individului special și unic care sunteți și pe care vrem să-l sărbătorim”, se arată pe site-ul web. 

Milliken a recunoscut că a fost șocată de răspunsul la victoria ei, dar de atunci a primit un aflux de sprijin din întreaga lume, câștigând 2.500 de urmăritori pe Instagram și Facebook într-o singură noapte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Sara Milliken (@thenamalmiss)

Alte stiri din Life style

Ultima oră