Cunoscutului chef, om de media și blogger culinar Adi Hădean continuă seria lansărilor pentru noua sa carte printr-un eveniment la București. “#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată, recent apărută la Curtea Veche Publishing, va fi lansată luni, 3 octombrie 2016, ora 19:30, la Cărturești Carusel (strada Lipscani, nr. 55). Intrarea este liberă.
Primul tiraj, epuizat
Volumul “#24centimetri” a fost un real succes încă de la anunțarea sa online cu zece zile în urmă. Astfel, în nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anunțat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare. Până acum, Adi Hădean a lansat titlul “#24centimetri” la Cluj-Napoca, urmând să participe și la alte evenimente dedicate cărții în marile orașe ale țării.
Lecții. De viață și de gătit
“#24centimetri” nu este un volum cu rețete, în schimb este o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care cunoscutul bucătar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.