Un emoji de bărbat însărcinat și alte personaje noi vor fi disponibile pe iPhone

02 Feb 2022
Un emoji de bărbat însărcinat și alte personaje noi vor fi disponibile pe iPhone Galerie foto (5)

Zeci de emoji-uri noi vor fi disponibile în curând pe iPhone, în urma actualizării iOS. Două dintre ele reprezintă persoane însărcinate: un bărbat și o persoană fără gen.

 

Apple a lansat acum câteva zile versiunea beta a celei mai recente actualizări iOS 15.4. Alături de capacitatea de a debloca un iPhone utilizând recunoașterea feței cu o mască, actualizarea încorporează zeci de emoji-uri din lista Unicode 14.0 divulgată în această vară.

Treizeci de emoji-uri vor fi astfel adăugate în biblioteca iPhone în următoarele săptămâni. Actualizarea subliniază incluziunea cu un emoji de bărbat însărcinat și o persoană însărcinată cu gen neutru, pentru a arăta că sarcina este posibilă și pentru bărbații transgender și persoanele nebinare.

Emoji-ul poate fi, de asemenea, folosit ca „o modalitate simplă de a afișa un copil cu mâncare , un stomac foarte plin cauzat de consumul unei mese copioase”, a scris Jane Solomon de la Emojipedia.

Ambele emoji de gravide vin și în cinci tonuri diferite de piele. Atunci când selectează un emoji, utilizatorii își pot ține degetul pe pictogramă până când aceasta afișează diferite opțiuni de nuanță a pielii.

Creatorii de emoji au „depus un efort pentru a include genul, mai ales în ultimii ani. Abordarea a variat în funcție de situație, deși scopul general este de a standardiza inconsecvențele în deciziile moștenite”, a scris Solomon.

Utilizatorii de iPhone și iPad vor avea, de asemenea, mai multe opțiuni în viitor pentru a portretiza doi oameni care strâng mâna cu o gamă mai largă de opțiuni de culoare a pielii.

Printre noutăți, se numără și multe expresii ale feței, precum un zâmbet în pragul lacrimilor, o față care se topește, o gură care își mușcă buza și gesturi noi. Fauna și flora sunt, de asemenea, onorate cu fasole roșie, corali, cuiburi goale sau pline. Lista conține, de asemenea, un troll, o figură mitologică nordică care este acum mai frecvent denumită provocatori online și simboluri reprezentând o geamandură, un tobogan, o minge disco, un card de identitate sau un dispozitiv cu baterie descărcată.

Aceste noi personaje vor fi disponibile pe iPhone în următoarea actualizare a iOS 15.4, așteptată în săptămânile următoare. Este deja posibil să le folosiți folosind versiunea beta a iOS.

Sursa: FoxBusiness

Alte stiri din It

Ultima oră