Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Dan Puric - video

03 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat:  Dan Puric - video

Mulți îi critică convingerile. Paradoxal, însă, și mai mulți îl adulează, așteptând cu sufletul la gură conferințele lui pe diverse teme. Este actor, regizor, dar și un adevărat one man show. Stilul său fără ocolișuri a stârnit de multe ori adevărate polemici și controverse.

Un lucru este cert: Dan Puric nu poate trece neobservat. Are vervă, discurs și patimă. Are harul și darul cuvântului. Actorul vorbește la Marius Tucă Show despre lucrurile în care crede cu adevărat și despre scena lumii de astăzi. Una în care viața bate de departe filmul.

Ce spune despre rădăcinile poporului român, despre credință și despre România speranțelor și a contrastelor. O discuție altfel, în toate nuanțele ei, despre prietenie, despre valorile teatrului românesc, dezamăgiri, trădări, interese, pandemie și războiul din și dintre noi, în toate formele lui.

„M-am întors”, este spectacolul-conferință al artistul și regizorului Dan Puric. S-a întors și îl puteți vedea și asculta miercuri seara la Marius Tucă Show!

“Succesul fără scrupule este machiavelic. Împlinirea ta sufletească contează” (Dan Puric)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră