Imagini INCREDIBILE cu aurora boreală, surprinse cu o cameră profesională (VIDEO + FOTO)

23 Sep 2015
Imagini INCREDIBILE cu aurora boreală, surprinse cu o cameră profesională (VIDEO + FOTO)
Echipa AURORA Skycam a filmat aurora boreală cu ajutorul unui aparat Canon ME20F-SH, în condiții de întuneric aproape total. Astfel, o firmă norvegiană de film, a devenit prima companie din lume care a utilizat noua cameră video de înaltă definiție ME20F-SH pentru a surprinde imagini incredibil de detaliate, în condiții de luminozitate scăzută, ale unuia dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale – aurora boreală.

Imaginile, filmate în această lună în Norvegia, au surprins aurora boreală la o claritate nemaivăzută până acum, dezvăluind culori și detalii de înaltă definiție care “au deschis noi posibilități creative”, după cum a comentat Anders Hanssen de la AURORA Skycam. “Este cea mai uimitoare cameră video din lume, o adevărată revoluție în domeniul fotografiei de noapte. Ne-a uluit imediat, și nu vom mai folosi altceva de acum încolo.”

Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe, a declarat: “Suntem încântați să vedem asemenea imagini fascinante din partea lui Anders Hanssen. Filmul său incredibil ne arată de ce este capabil modelul ME20F-SH, și abia așteptăm să vedem ce lucruri noi și interesante vor realiza și alții cu această cameră video!”

Lansată în iulie 2015, ME20F-SH este o cameră video multifuncțională profesională, capabilă de a surprinde imagini full HD color în condiții de mediu cu luminozitate extrem de scăzută. Având un ISO maxim fără egal în industria de profil, de peste 4 milioane (+75dB), modelul facilitează o gamă largă de posibilități de filmare, în situații imposibil de surprins până acum. 


Alte stiri din Gadget

Ultima oră