Black Friday la Altex. Promoții consistente la electronice și electrocasnice

15 Noi 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Black Friday la Altex. Promoții consistente la electronice și electrocasnice

Altex atacă  piaţa cu ofertele de Black Friday, şi din ce se vede promoţiile vor fi şi anul acesta consistente.

Altex şi-abişnuit deja fanii cu mai multe campanii mari în fiecare an şi nici campania de Black Friday nu face rabat de la regulă.

Primele reduceri au apărut încă de la începutul lunii, iar acum cei de la Altex se află în campania de pre Black Friday. “Nu mai astepta, ia-ti tot ce vrei!” este sloganul menit să îţi atragă atenţia că nu e neapărat nevoie să aştepţi Ziua Z

Să dăm şi câteva cifre. Reduceri de 300-700 de lei la anumite modele de maşini de spălat rufe (la cele de spălat vase discounturile ajung şi la 750 de lei), până la 400 de lei la frigidere şi lăzi frigorifice, până la 500 de lei la aragazuri.  Reduceri de până la 60% le întâlnim şi la electrocasnicele mici. Mixere, blendere, maşini de tocat, maşini de călcat, cuptoare cu microunde, espresoare, aparate AC, aspiratoare etc., dar şi produse de îngrijire personală completează oferta.

În discount sunt şi produsele IT. Un ASUS i5 are, de exemplu, un discount de 600 de lei, iar un monitor de 27inch, tot ASUS, îl găsim cu 700 de lei mai ieftin. Tot la această secţiune mai găsim calculatoare desktop, plăci video şi componente hardware.

Televizoarele se vând bine de Black Friday şi de aceea Altex propune şi aici, în funcţie de brand şi diagonală, „economii” de 300-400-700 si chiar... 1500 de lei.

De ce v-am dat aceste exemple? Pentru că, în mode cert, după perioada de pre Black Friday, reflectată cu preţurile de mai sus, va urma una cu discounturi pe care nu putem decât să nu le bănuim şi mai importante... Este la alegerea noastră dacă alegem să cumpărăm de pe net sau ne decidem fizic, mergând în cea mai mare reţea de magazine din România, specializată în electronice şi electrocasnice, ca să ne convingem că produsul achiziţionat este chiar cel promis.

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră