Alec Baldwin și-a bătut joc de Donald Trump. Din nou! (VIDEO)

15 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Alec Baldwin și-a bătut joc de Donald Trump. Din nou! (VIDEO)

Actorul american Alec Baldwin, deja un specialist în a-l imita pe Donald Trump, a recidivat sambata seara, când emisiunea de divertisment ”Saturday Night Live” a revenit pe micul ecran.

Baldwin, un contestatar acid al lui Trump, a glumit încă o dată pe seama celor mai recente veşti care au legătură cu preşedintele-ales, inclusiv pe seama primei conferinţe de presă pe care politicianul republican a susţinut-o după câştigarea alegerilor prezidenţiale.

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit în această săptămână că îl va interpreta încă o dată pe Donald Trump, al 45-lea preşedinte american, şi în a doua ediţie din 2017 a emisiunii de satiră ”Saturday Night Live”, ce va fi difuzată pe 21 ianuarie, la o zi după învestitura acestuia în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Audienţa emisiunii ”Saturday Night Live” a crescut cu 33 de procente de când Alec Baldwin a început să îl imite pe Donald Trump în acest show de satiră şi umor, în octombrie, potrivit NBC. Reţeaua de televiziune afirmă că 11,4 milioane de telespectori, în medie, au urmărit actualul sezon al emisiunii, care a început pe 1 octombrie.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră