Regretul actorului Vlad Chiriac: Românilor li se dau doar roluri negative

19 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Regretul actorului Vlad Chiriac: Românilor li se dau doar roluri negative

În perioada 2002-2005 a absolvit școala de actorie din Berlin. A debutat în seriale și filme germane precum "Tatort","Notruf Hafenkante" sau "Soko Leipzig".

A jucat și rolul unui pilot de avion pentru un documentar prezentat de ZDF Neo. În paralel, este membru de bază al teatrului “Hexenkessel” din Berlin, orașul în care s-a stabilit de peste zece ani.

Bărbatul a sărbătorit săptămâna aceasta lansarea filmului “Trash Detective”, în care joacă rolul personajului negativ, măcelarul Salva.

“Mi s-a îndeplinit un vis, să mă intorc în Bissingen, la pachet cu un film, în care vorbesc dialectul local schwabisch. Au venit la lansare foarte mulți oameni pe care îi cunosc. Sunt mândru și deosebit de emoționat”, a declarat Vlad Chiriac, pentru Bietigheimer Zeitung.

Cât privește rolurile pe care le primește, el are și un regret. “Cei care împart rolurile, îmi citesc CV-ul, văd că sunt român, și există această prejudecată că românii sunt răi și trebuie să primească un rol negativ. Câteodată mă enervează așa ceva, însă rolul din acest film chiar a fost o provocare și mi-a făcut plăcere. Măcar la teatru mai primesc și roluri pozitive”, a adăugat Vlad Chiriac.

Alte stiri din Film

Ultima oră