Premierele săptămânii: Vlad Păunescu îşi face debutul ca regizor cu „Live”, un film cu Rodica Lazăr şi Tudor Chirilă (VIDEO)

14 Mai 2015
Premierele săptămânii:  Vlad Păunescu îşi face debutul ca regizor cu „Live”, un film cu Rodica Lazăr şi Tudor Chirilă (VIDEO)
Alături de „Coconut The Little Dragon/ Coconut micul dragon”, “Doar cu Buletinul la Paris” şi “Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei” - “live”este o altă premieră a acestei săptămâni. Data premierei: 15 mai.

Debutul în regie al lui Vlad Păunescu, lungmetrajul “Live” va fi lansat de Castel Film în cinematografele din România pe 15 mai. Pelicula îi are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră