Nicolas Cage a crezut mult timp că este ... extraterestru: „Eram sigur că vin de pe altă planetă”

14 Dec 2022
Nicolas Cage a crezut mult timp că este ... extraterestru: „Eram sigur că vin de pe altă planetă”

Actorul Nicolas Cage a explicat într-un interviu că atunci când era mic se credea un extraterestru. Abia în timpul unui examen medical a înțeles că venise într-adevăr de pe planeta Pământ, scrie RTL.

Star de filme precum „ Volte-Face”, saga „Benjamin Gates” sau chiar „Lord of War”, Nicolas Cage este un actor care nu are nevoie de prezentare. De data aceasta, nu pentru un film s-a remarcat, ci pentru o anecdotă despre copilăria lui.

Într-un interviu acordat pentru revista „Rampstyle” , actorul a explicat că a avut probleme în a forma relații cu ceilalți când era mai mic. Credea chiar că era de pe altă planetă. Tatăl meu mi-a spus că simte că trebuie să mi se prezinte pentru că sunt un extraterestru”, a spus el.

Abia după un control medical suspiciunile sale vor zbura. Am fost șocat în ziua în care, în copilărie, am fost la medic și am constatat că am organe normale și un schelet normal, pentru că eram sigur că vin de pe altă planetă” . El mai spune că după ce l-a văzut pe David Bowie într-un film a știut ce și-ar plăcea să facă mai târziu. „ Am avut dificultăți să mă conectez cu alți oameni. Când l-am văzut pe David Bowie în „The Man Who Came From Elsewhere”, am înțeles că trebuie să fac ceva. Așa că am devenit actor” .

Nicolas Cage va reveni la cinema în 2023 cu mai multe proiecte, inclusiv unul în care îl va juca pe Dracula.

Alte stiri din Film

Ultima oră