Cel mai bun film al anului: "La La Land"

29 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Cel mai bun film al anului: "La La Land"

Desi abia s-au anuntat Oscarurile, sunt si asociatii care au decernat deja premiile. Este si cazul  Sindicatului Producătorilor din America, Producers Guild of America, care si-a decernat favoritii. 

Cu prilejul galei PGA , "La La Land", productie cu 14 nominalizari Oscar, a fost ales drept cel mai bun film al anului. Premiul pentru cea mai bună animație a fost acordat producției "Zootopia", iar filmul "O.J.: Made in America" a primit premiul la secțiunea rezervată documentarelor. Seria "Stranger Things", de la Netflix, a primit premiul pentru cea mai bună producție de televiziune.

S-au acordat si alte premii pentru producții de televiziune. "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story" a câștigat premiul David L. Wolper, iar premiul pentru cea mai bună serie de comedie a fost câștigat de producția "Atlanta". Producția Netflix "Making a Murderer" a câștigat premiul pentru non-ficțiune, în timp ce producția NBC "The Voice" a câștigat premiul pentru reality-show, iar seria PBS "Sesame Street" a câștigat premiul pentru cea mai bună producție pentru copii.

Alte stiri din Film

Ultima oră