Eroina serialului "Caracatiţa", actriţa care o interpreta pe Silvia Conti, a murit

14 Apr 2020 | scris de A.V.
Eroina serialului "Caracatiţa", actriţa care o interpreta pe Silvia Conti, a murit

Actriţa franceză Patricia Millardet, cunoscută pentru rolul judecătoarei din serialul "Caracatiţa/ La Piovra", a murit marţi, la spitalul San Camillo din Roma în urma unei crize cardiace. Artista avea 63 de ani, scrie La Repubblica.

Născută în 1957 la Mont-de-Marsan, în regiunea Nouvelle-Aquitaine, Patrica Millardet împlinise 63 ani la 24 martie. 

În Italia, unde a locuit de la sfârşitul anilor '80, a devenit cunoscută marelui public de când a interpretat-o pe incoruptibila judecătoare Silvia Conti din "Caracatiţa/ La Piovra", serialul în care Michele Placido a fost comisarul Cattani între anii 1989 şi 2001. 

"Cred că Silvia place publicului pentru că este morală, curată. La început, mi-a fost teamă de acest rol, eram nervoasă. Pentru a face un personaj adevărat e nevoie să crezi profund iar eu m-am forţat să gândesc şi să acţionez ca ea. M-am distrat mult interpretând-o, este aşa de sigură pe ea", povestea actriţa. 

În cariera sa a apărut în multe producţii cinematografice şi de televiziune. Unul dintre primele ei roluri a fost cel din filmul "The Time of Apples 2" din 1982. A debutat în cinema-ul italian în 1987 cu filmul de televiziune de Carlo Lizzani "Assicurazione sulla morte". În 1990, a jucat în "Il sole anche di notte", de Paolo şi Vittorio Taviani.

A devenit celebră odată cu apariţia în serialul "La Piovra", pe Rai 1. 

Între 2001 şi 2003 a fost printre protagoniştii din "Il bello delle donne" difuzat de Canale 5, unde a interpretat personajul Angelina Brusa.

Alte stiri din Film

Ultima oră