Copiii lui Alain Delon Anthony, Anouchka și Alain-Fabien „extrem de emotionați" de omagiile aduse tatălui lor

23 Aug 2024
Copiii lui Alain Delon Anthony, Anouchka și Alain-Fabien „extrem de emotionați" de omagiile aduse tatălui lor

Suntem extrem de mișcați și emotionați de fervoarea și afecțiunea arătate de publicul său din Franța și din întreaga lume”, au spus aceștia într-un mesaj comun, scrie Le Figaro

Cei trei copii ai lui Alain Delon , Anthony,  Anouchka  și Alain-Fabien, au mulțumit publicului miercuri, 21 august, pentru omagiile aduse actorului, venind din întreaga lume, spunând că sunt „extrem de mișcați și emoționați” , într-un mesaj către AFP.

„Suntem extrem de mișcați și emoționați de fervoarea și afecțiunea manifestate de publicul său din Franța și din întreaga lume”, au declarat cei trei copii în acest mesaj comun.

Sâmbătă va fi înmormântarea

Moartea icoanei cinematografului francez a dat naștere duminică la o ploaie de omagii peste granițe, din Italia până în Japonia.

Înmormântarea lui Alain Delon va avea loc sâmbătă, cu ușile închise, în capela privată a proprietății sale din  Douchy  (Loiret), la ora 16:00, au declarat copiii săi pentru AFP. În jur de cincizeci de invitați sunt invitați la această ceremonie condusă de episcopul emerit Jean-Michel Di Falco.

Alte stiri din Film

Ultima oră