Alain Delon: fanii actorului îi aduc un omagiu cântând Paroles Paroles

24 Aug 2024
Alain Delon: fanii actorului îi aduc un omagiu cântând Paroles Paroles

Mai mulți admiratori s-au adunat la Douchy pentru a-i aduce un ultim omagiu actorului în timpul înmormântării sale, sâmbătă, 24 august. Împreună, au organizat un minut de reculegere apoi au cântat în cor hitul „Paroles, Paroles, scrie BFMTV.

Aproximativ o sută de admiratori ai lui Alain Delon s-au adunat în fața porților proprietății vedetei din Douchy pentru a-i aduce un ultim omagiu sâmbătă, la câteva sute de metri de capela privată unde a avut loc evenimentul, de la ora 16, înmormântarea lui actor în cea mai strictă intimitate.

Împreună, au vrut să salute memoria idolului lor în felul lor organizând în mod neașteptat un minut de reculegere la ora 17, când trupul lui Alain Delon a fost îngropat în sicriul său.

„Chiar dacă ar fi vrut să fie singur, trebuie să-i arătăm că îl iubim, așa că îi pregătim ceva pentru a-i arăta că nu este singur”, explică Cathy, la inițiativa ideii alături de alți admiratori. la microfonul BFMTV.
„Ne-a mulțumit pentru tributul nostru”
La finalul acestui minut de reculegere, numeroșii fani ai actorului, prezenți în Douchy, au cântat apoi în cor hitul Paroles, Paroles cântat de Dalida și Alain Delon. Un moment magic pentru Nicole, o admiratoare a actorului, care se află acolo de la ora 10 dimineața.

"Am decis să ne unim și să ne ținem de mână și să cântăm melodia 'Words, Lyrics'. Și cam în clipa în care s-a terminat cântecul, a început să plouă. Cred că este un semn. Alain Delon și-a spus un ultim rămas bun de la noi", ne asigură Nicole BFMTV.
„A început să plouă, parcă să ne mulțumească, iar două minute mai târziu a fost soare. Ne-a mulțumit pentru tributul nostru”, adaugă Cathy. „Ne-a uscat lacrimile cu soarele care s-a întors”, adaugă un alt fan.

Dacă ceremonia de înmormântare a lui Alain Delon a avut loc cu ușile închise doar în prezența celor dragi și a câtorva personalități, fanii actorului au făcut călătoria la Douchy pentru a trăi împreună acest moment.

Câțiva dintre aceștia au venit să lase cadouri în omagiu actorului în fața porții principale a proprietății sale și a fost întocmit și o carte de oaspeți. Cu câteva ore înainte de înmormântare, cei doi fii ai lui Alain Delon, Anthony și Alain-Fabien, au venit și ei să-i salute pe admiratorii vedetei prezenți și să le mulțumească pentru sprijinul acordat. „Mulțumesc foarte mult. El este acolo, ne vede”, a spus Anthony Delon.

Alte stiri din Film

Ultima oră