Actriţa Ana Ularu şi-a luat viza de imigrare E1 pentru Statele Unite

05 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Actriţa Ana Ularu şi-a luat viza de imigrare E1 pentru Statele Unite

Cunoscuta actriţă româncă Ana Ularu va participa în luna iulie în Statele Unite la lansarea noului său film “Siberia”, în care a jucat alături de Keanu Reeves, anunţă un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, postat în pagina de Facebook a ambasadei.

Postarea mai precizează că în urmă cu câteva zile, viceconsulul Adnan Mithani i-a acordat Anei, care doreşte să-şi continue cariera în SUA, o viză de imigrare E1.

Categorie de vize de imigrare deosebite, vizele E1 sunt acordate persoanelor cu abilităţi extraordinare, se mai arată în postarea ambasadei. 

Vizele se bazează pe petiţii de imigrare care se pot depune la Serviciul de Imigrare de un posibil angajator din SUA sau în nume personal de către o persoană cu rezultate profesionale remarcabile în domeniul artei, ştiinţei, educaţiei, afacerilor sau sportului, recunoscute la nivel naţional sau internaţional.  Mai multe informatii despre acest tip de vize AICI.

Odată cu filmul „Siberia“, regizat de Matthew Ross, românca îşi îmbogăţeşte cariera un nou rol la Hollywood.

Ana Ularu interpretează rolul iubitei personajului jucat de Reeves. „Siberia“ îl prezintă pe Lucas (Reeves), un comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Ajuns în Rusia, Lucas începe o relaţie amoroasă obsesivă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante. 

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. 

Într-un interviu pentru „Formula AS“, actriţa a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Keanu Reeves: „Keanu e un exemplu foarte concludent de om care a rămas absolut normal pentru că aşa a vrut, să poată să se ducă oricând să-şi ia un Snikers de la supermarket. Dar Keanu e un tip înspăimântător de inteligent. Am fost avertizată de la început, vezi că e unul din cei mai deştepţi oameni pe care ai să-i cunoşti. Am stat luni de zile în preajma lui şi e un om absolut minunat, prin tot ceea ce e, prin felul în care gândeşte, prin umorul pe care îl are. E foarte pregătit pe platou şi are o stabilitate care vine din faptul că ştie cine e, că nu s-a pierdut“.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră