Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani: "era tânăr, perfect sănătos, iar medicii nu au nicio explicație"

06 Iul 2024
Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani: "era tânăr, perfect sănătos, iar medicii nu au nicio explicație"

Actorul a jucat în serialul american „Special Operations: Lioness” dar și în filmul „The Holiday Proposal Plan”, scrie BFMTV

Actorul american Mike Heslin, văzut în special în serialul Operațiuni speciale: Leoaică , a murit la vârsta de 30 de ani. Soțul lui, Nicolas James Wilson, a anunțat vestea pe contul său de Instagram .

Potrivit acestuia din urmă, actorul a suferit un stop cardiac neașteptat în timp ce a fost internat timp de o săptămână. „Mike era tânăr, perfect sănătos, iar medicii nu au nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în legenda postării sale.

Un actor „genial, altruist și talentat”

Mike Heslin a fost cunoscut pe ecran pentru rolul său de Polo în serialul american Special Operations: Lioness, unde a jucat alături de Zoe Saldana și Nicole Kidman .

Actorul se remarcase și în alte seriale precum The Influencers, Younger sau animația 7 Deadly Sins dar și recent în cinema în filmul The Holiday Proposal Plan , lansat în 2023.

„Când ți-am simțit ultima suflare, inima mi s-a rupt în o mie de bucăți. Dacă aș avea puterea de a face schimb de locuri cu tine, aș face-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi de zi, cum spuneai tu întotdeauna. Voi trăi în fiecare zi în onoarea ta”, a adăugat Nicolas James Wilson pe X.

„Mike a fost genial, altruist, talentat și un adevărat înger păzitor. (...) Suntem la trei săptămâni de ziua ta și la patru luni de la prima noastră aniversare de nuntă, dar știu că ești într-un loc mai bun și raiul a câștigat un nou înger”, a conchis Nicolas James Wilson pe Instagram. 

Alte stiri din Film

Ultima oră