Zelensky a ținut un discurs surpriză la Globurile de Aur: „Nu va fi al treilea război mondial, nu este o trilogie”

11 Ian 2023
Zelensky a ținut un discurs surpriză la Globurile de Aur: „Nu va fi al treilea război mondial, nu este o trilogie”

A devenit un obicei pentru el. Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a vorbit pe postul american NBC în timpul ceremoniei a Globurilor de Aur care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri la Beverly Hills, California, scrie TF1Info

Nu va exista al Treilea Război Mondial, aceasta nu este o trilogie. Ucraina va opri agresiunea rusă pe teritoriul său”, a declarat el în special.

După ce a fost întâmpinat de actorul Sean Penn, unul dintre cei mai loiali susținători ai săi, Volodimir Zelensky și-a amintit că nașterea Globurilor de Aur, trofeele decernate de presa străină la Hollywood, a avut loc în 1944, când lumea celui de-al Doilea Război Mondial ajungea la sfârşit.

Al Doilea Război Mondial nu se terminase, dar valul scăzuse, toată lumea știa cine va câștiga”, a spus el. Au urmat încă lupte și lacrimi, s-a întâmplat când au apărut Globurile de Aur pentru a recompensa cel mai bun talent din 1943. ”

"Suntem astăzi în 2023, războiul din Ucraina nu s-a încheiat, dar valul s-a potolit. Și deja este clar cine va câștiga", a spus șeful statului ucrainean. Vor fi încă lupte și lacrimi, dar vă pot spune că sunteți cei mai buni din ultimul an. Cetățenii liberi ai lumii libere. Cei care se unesc pretutindeni în sprijinul poporului liber al Ucrainei în lupta noastră comună pentru libertate"

De la începutul conflictului în februarie 2022, Volodimir Zelensky s-a invitat în mod regulat pe ecran la ceremoniile artistice de decernare a premiilor. L-am văzut vorbind la premiile Grammy, la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes anul trecut sau chiar la cea a Festivalului de Film de la Veneția din septembrie.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră