”Woke” nonsens: Cât a cheltuit poliția din Marea Britanie pentru propaganda comunității LGBTQ+

09 Ian 2023
”Woke” nonsens: Cât a cheltuit poliția din Marea Britanie pentru propaganda comunității LGBTQ+

Forțele de poliție din Marea Britanie au cheltuit 66.000 de lire sterline, sau aproape 80.000 de dolari, pe mărfuri, cum ar fi mașini cu tematică curcubeu și steaguri, pentru a sprijini comunitatea LGBTQ+, a constatat un raport, transmit de Fox News.

„Șefii poliției au fost prinși în flagrant irosind bani pentru prostii din ideologia woke”, a declarat Tom Ryan, cercetător la Taxpayers’ Alliance, pentru Telegraph.

Telegraph a raportat că 27 de departamente de poliție din Anglia și Țara Galilor au cheltuit 66.689 de lire sterline pe mărfuri cu tematică curcubeu (însemnele propagandei LGBTQ+) între 2019 și 2022, conform datelor publicate în temeiul legilor privind libertatea de informare.

Datele, potrivit Telegraph, au descoperit că forțele de poliție din Țara Galilor de Sud au cheltuit cel mai mult, peste 24.000 de lire sterline, sau aproximativ 29.000 de dolari, pentru tricouri, insigne, pixuri, fluiere, steaguri, sticle de apă și chiar stropitori cu tema curcubeului. Forța de poliție din Kent a cheltuit al doilea cel mai mult la 8.000 de lire sterline, sau aproximativ 9.600 de dolari, pentru fluiere curcubeu, pixuri, creioane, corzi și alte articole.

Alte departamente au cheltuit fonduri pentru a îmbrăca mașinile cu autocolante cu tematică curcubeu, pe articole numite „bug fuzzy curcubeu”, precum și pentru evantaie și autocolante. Consiliul șefilor poliției naționale a declarat anterior că vehiculele de patrulare cu tematică curcubeu acționează ca „mașini pentru crime motivate de ură” și încurajează membrii publicului să raporteze crimele motivate de ură, inclusiv postările pe rețelele sociale, potrivit Telegraph.

Taxpayers’ Alliance, un grup nonpartizan care pledează pentru taxe mai mici în Marea Britanie, a criticat cheltuielile, observând că cea mai mare problemă o constituie criminalitatea care este în creștere și că fondurile ar trebui folosite pentru a consolida siguranța publică. „Cu criminalitatea în creștere, britanicilor nu le va crește sentimentul de siguranță dacă polițiștii și mașinile de poliție suntte cu însemne curcubeu”, a spus Ryan. „Forțele de poliție ar trebui să pună capăt acestor cheltuieli inutile și să concentreze fondurile pe prima linie”.

Diverse instituții din Marea Britanie au fost criticate în ultimele luni pentru că au îmbrățișat „cultura woke”, inclusiv agenția de transport din Londra, după ce anul trecut a publicat noi linii directoare pentru personal care interzic cuvinte precum „biciclete” și „accident” pentru mai primitoare și incluzive. limba.

Directorul Centrului Margaret Thatcher pentru Libertate al Fundației Heritage, Nile Gardiner, a declarat la acea vreme pentru Fox News Digital că „wokismul” omniprezent din țară este o „ideologie nefastă distructivă”.

„Este pur și simplu ridicolă creșterea culturii woke în Marea Britanie. Este o ideologie distructivă nefastă, care este avansată de extrema stângă, dar adoptată de un număr mare de instituții britanice. Și nu are loc în societatea britanică. Este extrem de divizat și fundamental anti-britani”, a spus el.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră