Urechile lui Putin dovedesc ca folosește o sosie, spune șeful serviciilor secrete ucrainene

05 Aug 2022
Urechile lui Putin dovedesc ca folosește o sosie, spune șeful serviciilor secrete ucrainene

Șeful serviciilor secrete militare al Ucrainei Generalul-maior Kyrylo Budanov a reînviat o teorie conform căreia Vladimir Putin folosește o dublură și a spus ca acest lucru e dovedit de urechile sale care s-au schimbat de-a lungul anilor scrie DailyMail.

Sănătatea președintelui rus, în vârstă de 69 de ani, a fost subiectul unor discuții aprinse în rândul comentatorilor. Se spune că aliatul său apropiat Nikolai Patrushev l-ar fi înlocuit pe președinte în timpul în care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Săptămâna aceasta, generalul-maior al ucrainei Kyrylo Budanov a apărut la într-o emisiune tv pentru a susține în fața telespectatorilor că înălțimea și urechile lui Putin s-au schimbat în aparițiile recente, relatează The Sun.

El a spus: „Imaginea, să zicem, a urechilor, este diferită... Și este ca o amprentă, imaginea urechii fiecărei persoane este unică. Nu se poate repeta."

Budanov a mai afirmat că sosiile lui Putin „au obiceiuri diferite, maniere diferite, mersuri diferite, uneori chiar înălțimi diferite dacă te uiți cu atenție”.

Desigur, există o explicație potențial mai probabilă pentru urechile aparente în schimbare ale lui Putin, scrie The Sun.

Urechile și nasul nostru continuă să se lungească pe măsură ce îmbătrânim, din cauza cartilajului care se descompune și se lasă, ceea ce duce la trăsături mai căzute.

Alternativ, se zvonește de multă vreme că președintele rus ar fi avut operații plastice sau injecții cu botox, ceea ce ar putea explica o formă ușor diferită a urechii, precum și aspectul său mai umflat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră