Un bărbat cu mustață angajat la Disneyland poartă un costum de „ucenicul Nașei zânelor” provocând indignarea părinților si apeluri la boicot

31 Mai 2023
Un bărbat cu mustață angajat la Disneyland poartă un costum de „ucenicul Nașei zânelor” provocând indignarea părinților si apeluri la boicot

Un videoclip cu un angajat Disney îmbrăcat ca „ucenic Zână” în timp ce conduce copiii într-un magazin de rochii face furori pe rețelele de socializare, scrie FoxNews

„Așadar, mă numesc Nick, sunt unul dintre ucenicii Nașei Zânei”, le spune angajatul copiilor în timp ce poartă o rochie albastră si fard albastru de pleoape. „Sunt aici să vă ajut la cumpărături și să vă fac toate selcțiile pentru ziua respectivă”.

Videoclipul a fost postat pe TikTok de Kourtni Faber, o mamă a trei copii, care își filma călătoria la Disneyland din Anaheim, California si a avut aproape 7 milioane de vizualizări numai pe TikTok.

Membrii distribuției de la Disney’s Bibbidi Bobbidi Boutique au fost numiți anterior „Fairy Godmothers in Training” (Nașele zânelor în pregătire) înainte ca parcul tematic să actualizeze titlul la „Fairy Godmother’s Apprentices” (ucenici ai nașei zânelor) pentru a fi mai neutru din punct de vedere al genului.

Videoclipul a devenit rapid viral pe Twitter cu reacții mixte.

„Gândește-te câte fete adevărate își doresc acea slujbă la Disney și i-au dat-o lui cu un motiv...”, a scris pe Twitter Dave Rubin, gazda „Raportului Rubin”.

Brandon Morse, redactor senior la Red State, a scris pe Twitter: „Fie ca să nu suferi niciodată aceeași distrugere a moștenirii tale pe care o are bietul Walt”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră