Un adolescent a câștigat Marele Premiu la Loterie de 48 milioane de dolari cu primul bilet din viața lui

04 Feb 2023
Un adolescent a câștigat Marele Premiu la Loterie de 48 milioane de dolari cu primul bilet din viața lui

Un canadian de 18 ani a făcut istorie câștigând 48 de milioane de dolari canadieni (30 de milioane de lire sterline) după ce a cumpărat pentru prima dată un bilet de loterie, anunță The Guardian.

Juliette Lamour, din Sault Ste Marie, Ontario, a fost anunțată vineri drept câștigătoare de Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLGC), făcând-o cea mai tânără persoană care a câștigat zeci de milioane de dolari canadieni.

Lamour, care a cumpărat biletul de ziua ei de 18 ani la propunerea bunicului ei, a spus că a uitat de asta până când a aflat vestea că cineva din orașul ei natal a câștigat extragerea din 7 ianuarie. Ea a declarat pentru Global News: „Tocmai am împlinit 18 ani și bunicul meu mi-a sugerat să cumpăr un bilet de loterie pentru a mă distra”.

Ea a adăugat: „Când m-am dus la magazin, nu eram sigură ce să cer pentru că nu cumpărasem niciodată un bilet înainte, așa că l-am sunat pe tatăl meu, care mi-a spus să cumpăr o alegere rapidă Lotto 6-49. „Încă nu-mi vine să cred că am lovit jackpot-ul bilei de aur la primul meu bilet de loterie.”

OLGC a spus: „Deși au existat alți câștigători la loterie de 18 ani în Canada în ultimii ani, nimeni nu a câștigat la fel de mult ca Juliette”.

Studenta a continuat să descrie cum a aflat la serviciu și că niciunul dintre colegii ei nu au crezut-o la început. Deși i s-a spus că poate pleca devreme de la serviciu, mama ei a insistat să rămână și să-și termine tura.

Lamour a spus că plănuiește să investească majoritatea câștigurilor sale cu ajutorul tatălui ei, care este consilier financiar. Ea este dornică să călătorească odată ce își termină studiile, dar a spus că vrea să se întoarcă în nordul Ontario pentru a continua să studieze pentru a deveni medic pentru a practica medicina și a da înapoi comunității ei tot ceea ce ea poate.

„Odată ce se termină școala, eu și familia mea vom alege un continent și vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să experimentez diferite țări, să le studiez istoria și cultura, să le încerc mâncarea și să ascult limba lor.

„Banii nu te definesc. Munca pe care o faci este cea care te va defini.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră