Ultimele cuvinte ale unui român înjunghiat în plină stradă

25 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ultimele cuvinte ale unui român înjunghiat în plină stradă

Un român a fost înjunghiat în plină stradă într-un oraş din Irlanda. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit ulterior la spital, iar poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs crima, relatează presa din Limerick.

“E o familie liniştită. Îi cunosc de ani de zile. Victima era cea mai inofensivă persoană şi nu a deranjat pe nimeni. Tocmai vorbisem cu el cu 24 de ore înainte”, a declarat pentru Limerick Leader, James Walsh, un prieten de familie.

Rudele românului decedat au povestit că erau în casă când au auzit de afară un strigăt de ajutor. “ Au văzut un om înjunghiind-ul pe unchiul lor de mai multe ori cu un cuţit mare. Ultimele lui cuvinte au fost: Sunt mort. Nepotul său a intervenit şi l-a pus pe atacator la pământ, care a încercat să-l înjunghie şi pe el. Apoi, atacatorul i-a spus că are de gând să-l ucidă şi pe el”, au declarat mai multe surse pentru Limerick Leader.

Doi trecători au sărit în ajutor şi l-au ţintuit la pământ pe atacator până a venit poliţia. Bărbatul decedat era necăsătorit. Rudele sale s-au mutat din România acum 5 ani, iar el li s-a alăturat mai târziu.

El a fost declarat mort la Spitalul Universitar din Limerick joi după-amiază. Poliţiştii şi paramedicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbatul înjunghiat într-o baltă de sânge, pe marginea străzii. 

Un bărbat a fost arestat şi interogat. Poliţiştii au recuperat o armă despre care cred că a fost folosită în atac. A fost declanşată o anchetă, iar superintendentul Derek Smart, care conduce investigaţia, a făcut apel la toţi cei care pot da informaţii legat de incident.

Sursa foto: Limerick Leader

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră