Trump: Twitter este acum „pe mâini bune” si "nu va mai fi condus de nebuni de stânga radicală care ne urăsc cu adevărat țara"

29 Oct 2022
Trump: Twitter este acum „pe mâini bune” si "nu va mai fi condus de nebuni de stânga radicală care ne urăsc cu adevărat țara"

Donald Trump este încântat că Twitter este acum „pe mâini bune”, după preluarea rețelei de socializare de către Elon Musk. „Twitterul nu va mai fi condus de nebuni de stânga radicală care ne urăsc cu adevărat țara ”, a declarat vineri fostul președinte american, scrie FranceInfo.

Fostul președinte american Donald Trump a declarat vineri, 28 octombrie, că Twitter este „pe mâini bune” după ce Elon Musk a cumpărat rețeaua de socializare .

„Sunt foarte fericit că Twitter este acum pe mâini bune și nu va mai fi condus de nebuni și maniaci din stânga radicală care ne urăsc cu adevărat țara”, a spus Trump pe propria sa platformă Truth Social.

Miliardarul republican nu a spus dacă intenționează să se întoarcă pe platforma, de pe care a fost interzis după ce Capitoliul a luat cu asalt .

O revenire pe Twitter?

Elon Musk, noul șef al rețelei de socializare, deschisese ușa în luna mai către o revenire a lui Donald Trump pe Twitter. Cu contul său @realDonaldTrump, fostul președinte american a vorbit direct cu cei 88 de milioane de abonați ai săi, stârnind în mod regulat controverse aprinse.

Cu toate acestea, Donald Trump a spus că rețeaua sa Truth Social a funcționat „mai bine” decât Twitter, despre care a spus că „trebuie să muncească din greu pentru a scăpa de toate conturile false și de roboții care au rănit-o atât de mult”.

 „Iubesc adevărul ”, a adăugat el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră