Trump pledează nevinovat pentru 34 de capete de acuzare

05 Apr 2023
Trump pledează nevinovat pentru 34 de capete de acuzare

Trump a pledat nevinovat pentru 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale pentru presupusul său rol în plățile de bani pentru a cumpăra tăcerea a două femei care au susținut că au avut aventuri cu el și care au fost plătite la sfârșitul campaniei sale din 2016, scrie FoxNews

Fostul președinte Donald Trump a pledat marți nevinovat în instanța din New York, după ce a fost acuzat de 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale de gradul I. 

Acuzațiile au apărut în urma investigației de ani de zile a procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg. 

Trump s-a predat biroului procurorului districtual din Manhattan și a fost trimis în judecată marți după-amiază, după ce a fost inculpat de un mare juriu din Manhattan săptămâna trecută.

Rechizitoriul a fost deschis în instanță în timpul procesului de judecată a lui Trump, marți, în fața judecătorului Juan Merchan, judecătorul care prezida cazul.

Conform legii statului New York, o acuzație de falsificare a înregistrărilor comerciale în primul grad susține că inculpatul a comis o infracțiune de falsificare a înregistrărilor comerciale cu intenția de a frauda. Intenția de a frauda ar fi intenția de a comite o altă infracțiune. 

Trump a pledat nevinovat. 

Fostul președinte al Statelor Unite și principalul candidat republican la președinție pentru 2024, a fost pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan, joi, după o anchetă de ani de zile a procurorului districtual din Manhattan. 

Lui Trump nu i s-au pus cătușe, așa cum se întâmpla unii în timpul unei audieri, după ce a făcut aranjamente cu biroul procurorului districtual din Manhattan. Detectivii din birou s-au ocupat de arestarea fostului președinte.

Acuzarea fără precedent a fostului președinte vine după ce procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, l-a investigat pe Trump pentru plățile de bani tăcute făcute înainte de alegerile prezidențiale din 2016.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră