Trump a vorbit într-un interviu cu Tucker Carlson despre acuzarea sa, despre președintele Biden și despre Jeffrey Epstein

26 Aug 2023
Trump a vorbit  într-un interviu cu Tucker Carlson despre acuzarea sa, despre președintele Biden și despre Jeffrey Epstein

În timp ce opt candidați republicani la președinție au aparut miercuri seară într-o dezbatere la postul de televiziune Fox News, fostul președinte Donald Trump a  optat în schimb să apară într-un interviu preînregistrat cu fostul prezentator de la Fox News , Tucker Carlson. Interviul a fost postat online miercuri seara pe X, site-ul cunoscut anterior sub numele de Twitter, cu cinci minute înainte de difuzarea dezbaterii.

Fox News a avut 12,8 milioane de telespectatori pentru dezbaterea prezidențială a candidaților republicani. X, compania de social media cunoscută anterior ca Twitter, a declarat joi mai târziu după-amiaza că tweet-ul emisiunii de interviuri a lui Carlson a avut 236,7 milioane de vizualizări. Dar acesta este un număr de câte ori cineva a defilat la interviul lui Carlson cu Trump în fluxurile lor – chiar dacă nu a deschis postarea, scrie PBS

La începutul interviului  Trump explica de ce nu a fost prezent la prima dezbatere a republicanilor care a avut loc în Milwaukee, conform  Deseret News

„Ei bine, mulți oameni m-au întrebat asta... Vedeți că au ieșit sondajele și eu sunt în frunte cu 50 și 60 de puncte”, a spus el, menționând că unii dintre ceiilalți candidați au 2% sau mai puțin.

„Stau acolo o oră sau două ore, indiferent ce va fi, și sunt hărțuit de oameni care nu măcar nu ar trebui să candideze la președinție?” Trump a spus în interviul de 46 de minute. „Ar trebui să fac asta într-o rețea care nu este deosebit de prietenoasă cu mine?”,

După ce a criticat pe candidatul republican Chris Christie, fostul guvernator al New Jersey, și fostul guvernator al Arkansasului Asa Hutchinson, ambii fiind la dezbaterea Fox News, Carlson la îndreptat pe Trump către un alt subiect, vorbind despre presupusul traficant de copii Jeffrey Epstein.

„Crezi că Epstein s-a sinucis?” întrebă Carlson.

„Nu știu.  Voi spune că el a fost o personalitate în Palm Beach”, a răspuns Trump.

Întrebat dacă crede că este posibil ca Epstein să fi fost ucis, Trump a spus: „Cred că probabil s-a sinucis. A avut o viață cu, știți, case frumoase și, dintr-o dată, este încarcerat și nu-i merge prea bine... știa multe despre mulți oameni.”

Carlson, care spune că nu este un conspiraționist, a spus că el crede că Epstein a fost ucis.

„Nu mă implic”, a spus Trump, „dar se poate pune întrebarea în orice caz”.

Carlson a remarcat ca exista o opoziție puternică împotriva lui Trump, care a început cu proteste și a dus la două încercări de demiteri. 

„Următoarea etapă este violența. Ți-e teamă că vor încerca să te omoare? întrebă Carlson.

„Acești oameni sunt oameni bolnavi. Cred că ne urăsc țara, dacă vrei să știi adevărul”, a spus Trump.

Trump spune ca Biden se simte "mai rău din punct de vedere mental decât fizic"

Carlson a întrebat dacă Trump crede că președintele Joe Biden va ajunge până în noiembrie 2024.

„Cred că este mai rău din punct de vedere mental decât fizic și din punct de vedere fizic nu este tocmai un triatlet sau orice fel de atlet”, a spus fostul președinte înainte de a-l ridiculiza pe Biden pentru că s-a împiedicat să urce scările Air Force One și nu a reușit să ridice un scaun de plajă în timpul vacanței sale în Delaware.

„Le plac pozele cu el pe plajă”, a spus Trump. „Cred că arată groaznic pe plajă.”

"Dacă aș fi fost președinte, războiul nu ar fi început niciodată"

„În plus, plaja nu reprezintă ceea ce ar trebui să facă un președinte. Ar trebui să lucreze”, a glumit Trump. „Ar trebui să ne scoată din acel război oribil în care suntem foarte implicați cu Rusia și Ucraina.”

„Dacă aș fi fost președinte, războiul nu ar fi început niciodată”, a adăugat el.

Când a fost întrebat dacă are o preferință cu privire la cine ar dori să candideze, Trump a spus că ar dori să se confrunte cu Biden, „pentru că bilanțul lui este atât de prost”.

California, de asemenea, a avut un bilanț prost, a spus el, adăugând că nu l-ar deranja să candideze împotriva guvernatorului Gavin Newsom.

Trump despre acuzațiile la adresa sa

El a descris toate cele patru acuzații drept „prostii de procese”.

„Și când te uiți la ceea ce fac ei – farsa cutiilor cu documente – sunt acoperit de Legea privind evidențele prezidențiale, am dreptul să fac exact asta”, a spus el despre ancheta privind gestionarea documentelor clasificate, înainte de a trece. să-l atace pe Biden.

„(Biden) nu este acoperit și are de 25 de ori mai multe cutii. Le-a depozitat în Chinatown, le-a depozitat într-un garaj sub masina Corvette, la Penn”, a spus el.

„Vezi, cred că este cel mai corupt președinte pe care l-am avut vreodată și are, de asemenea, distincția de a fi cel mai incompetent.”

Carlson a întrebat cum Trump a rămas vesel după ce s-a confruntat cu atâtea acuzații. „Cred că este mult mai ușor pentru că sunt atât de sus în sondaje pentru că înseamnă că oamenii înțeleg”, a spus Trump.

Trump îl țintește pe Pence

„Deci, Mike vrea să candideze la președinte”, a spus Trump despre fostul vicepreședinte Mike Pence.

„Trebuie să înțelegeți, în opinia mea, că Mike Pence avea dreptul absolut de a trimite voturile înapoi legislatorilor”, a spus Trump.

El a spus că nu a mai vorbit cu Pence de mult timp și că Pence a primit sfaturi proaste cu privire la alegerile din 2020.

La acea vreme, Pence refuzase să ajute la răsturnarea alegerilor. Trump a spus că unii republicani și-au unit forțele cu democrații după alegerile din 2020.

„Cu alte cuvinte, au luat Legea votului și au reluat-o astfel încât vicepreședintele să nu mai aibă puterea de a face ceea ce spun eu că poate face”, a spus Trump.

Pence a fost prezent la dezbateri, alături de Christie, Hutchinson, DeSantis, omul de afaceri Vivek Ramaswamy, fostul ambasador ONU Nikki Haley, senatorul Tim Scott, RS.C. și guvernatorul Dakota de Nord Doug Burgum.

Concluzia lui Trump?

Ultima dată, Trump și-a concentrat campania prezidențială pe construirea unui zid la granița de sud. A spus că este încă prioritatea lui.

„Numărul unu este granița”, a spus Trump. Și să luăm sute de mii de criminali cărora li sa permis să intre în țara noastră și să-i scoatem și să-i ducem înapoi în țara lor.”

„Primul lucru pe care l-aș face ar fi să sigilez granița bine și strâns, cu excepția persoanelor care doresc să intre legal.”

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră