Un tânăr de 23 de ani a devenit tată și bunic în aceeași zi

09 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Un tânăr de 23 de ani a devenit tată și bunic în aceeași zi

Fata de 17 ani l-a anunțat că este însărcinată în luna a opta și că se teme că autoritățile îi vor lua copilul. Nu avea telefon, nici măcar încălțăminte, doar un rucsac. Fusese dată afară din casă de părinți, astfel că nu mai putea apela la ei.

Tatăl copilului era în pușcărie, așa ca nu se putea conta nici pe el. Tommy nu a știut exact ce vrea tânăra de la el, însă a acceptat propunerea de a o adopta.

“Era singura variantă. A petrecut mai mult timp pe stradă decât oriunde altundeva. Cunoștea mai bine poliția, decât propria-i familie. Putea să scrie o carte despre experiențele care au traumatizat-o. Nimeni nu merită să ducă o asemenea viață”, spune bărbatul care a devenit tată și bunic în aceeași zi.

Asta a implicat și sacrificii extreme. Deși era încă student, Tommy a început să lucreze la raionul de legume și fructe într-un supermarket. Era decis ca cei doi să nu ducă lipsă de nimic.

Kiarna s-a schimbat în bine, a născut un băiețel sănătos pe nume Hayden și încearcă să uite de trecutul teribil.

“Toți prietenii îmi spuneau că nu voi putea să păstrez copilul. Eu vroiam doar să îi asigur o viață mai bună. O a doua șansă, pe care eu nu am avut-o. Tommy, îți mulțumesc pentru tot”, a declarat tânăra, pentru The Independent.

Alte stiri din Externe

Ultima oră