SUA: sute de adolescenți terorizează orașul Chicago, distrug mașini și atacă turiști

17 Apr 2023
SUA: sute de adolescenți terorizează orașul Chicago, distrug mașini și atacă turiști

Sute de adolescenți au luat cu asalt străzile din centrul orașului Chicago, spărgând geamurile mașinilor, atacând trecătorii și alungând turiștii panicați de sunetul de focuri de armă, scrie FoxNews

"Unde sunt părinții lor? Aceasta este întrebarea mea", a declarat o femeie care a spus ca e originară din Chicago, în timp ce scena se desfășura sâmbătă seara în centrul orașului Chicago iar poliția căuta să restabilească ordinea în zonă.

Grupuri mari de adolescenți au fost văzute difuzând muzică tare în fața traficului, unii încercând să intre în Milennium Park, care este interzis celor sub 21 de ani după anumite ore, și la Institutul de Artă din centrul orașului. 

Unii adolescenți din grup au început să sară pe mașini, să spargă geamurile și să atace oamenii din interior. O femeie a declarat că soțul ei a fost atacat în vehiculul său și bătut după ce un grup de adolescenți a sărit pe parbriz. Bărbatul a fost dus la spitalul local pentru îngrijiri medicale.

Poliția spune că un băiat de 6 ani a fost împușcat în braț lângă Chicago Loop, iar un băiat de 17 ani a fost împușcat în picior. Ambii au fost duși la Spitalul Northwestern și sunt în afară de pericol, potrivit unui raport de la WLS.

Haosul părea a fi o altă actiune de „asalt al adolescenților” care a fost planificată pe rețelele de socializare, menționând că o scenă similară a avut loc în Chicago anul trecut.

„Înțeleg că copiii se distrează bine, dar aceasta este pur și simplu vina părinților”, a spus un martor din Chicago. „Trebuie să ne descurcăm mai bine ca părinți. Copiii noștri nu ar trebui să fie aici”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră