Sharon Stone își plânge durerea enormă cauzată de pierderea nepotului de 11 luni și a fratelui la o diferență de doar un an

15 Feb 2023
Sharon Stone își plânge durerea enormă cauzată de pierderea nepotului de 11 luni și a fratelui la o diferență de doar un an

Sharon Stone deplânge pierderea fratelui ei Patrick Stone, care a murit subit duminică în Pennsylvania. Avea 57 de ani. Biroul medicului legist a declarat pentru TMZ că Patrick a suferit o moarte subită cardiacă din cauza unei boli de inimă. Nu este clar dacă a fost internat în spital în momentul morții sale, anunță news.com.

Potrivit publicației, văduva lui Patrick, Tasha Stone, a împărtășit vestea prietenilor, scriind: „Inima mea se simte ca și cum mi-a fost smulsă din piept. Patrick a mers să fie cu dulcele nostru River... Nu știu ce altceva să spun, el era lumea mea.”

River era fiul de 11 luni al lui Patrick și Tasha, care a murit din cauza unei insuficiențe de organe în august 2021.

„Nu sunt sigură cum ar trebui să arate viața fără soțul meu alături și, sincer, nu vreau, dar bineînțeles că o voi face”, a scris Tasha. „Sper doar să rămâi mereu alături de mine pentru a veghea pe Hunter, pe Kaylee și pe mine.

„Până când ne vom întâlni din nou, te voi ține pentru totdeauna pe tine și cu amintirile noastre minunate (și unele nu atât de minunate, dar la fel de importante) aproape de inima mea și te voi vizita mereu. Te iubesc, dragul meu. Dorința mea, prin toate acestea, este ca acum cel puțin River să-și aibă tatăl cu el și sper că voi doi vă distrați cel mai bine.”

Sharon, în vârstă de 64 de ani, a anunțat pentru prima dată că River a intrat în insuficiență totală de organe cu aproximativ o săptămână înainte de a muri.

„Nepotul și finul meu River Stone a fost găsit în pătuțul său cu o insuficiență totală de organe astăzi”, a scris actrița. „Te rog să te rogi pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a adăugat ea.

@therealsharonstone Godspeed Patrick Joseph Stone. ????  #sharonstone ♬ original sound - Sharon Stone

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră