Sharon Stone în lacrimi: „Mi-am pierdut jumătate de bani” în falimentul Silicon Valley Bank

23 Mar 2023
Sharon Stone în lacrimi: „Mi-am pierdut jumătate de bani” în falimentul Silicon Valley Bank

Sharon Stone a dezvăluit că și-a pierdut „jumătate” din avere, probabil în prăbușirea Băncii Silicon Valley. Vedeta „Basic Instinct” a izbucnit în lacrimi când a acceptat premiul Courage la strângerea de fonduri Women’s Cancer Research Fund (WCRF) și a spus că a fost nevoie de „curaj” pentru a face o donație, având în vedere falimentul băncii, scrie RTLInfo.

"Știu că este greu să-mi dau seama cum să trimit banii. Sunt un idiot tehnic, dar pot scrie un cec", a spus ea de pe scenă. „Și acum e nevoie de curaj, pentru că știu ce se întâmplă. Tocmai mi-am pierdut jumătate de bani din cauza acestei afaceri bancare, dar asta nu înseamnă că nu sunt aici.”

Deși vedeta în vârstă de 65 de ani nu a detaliat „problema bancară” care i-a provocat scăderea contului bancar, discursul ei emoționant a venit la scurt timp după prăbușirea Băncii Silicon Valley și volatilitatea pieței de valori.

Departamentul de Protecție Financiară și Inovare din California a închis brusc Silicon Valley Bank săptămâna trecută, la scurt timp după ce banca a dezvăluit că a suferit o pierdere de 1,8 miliarde de dolari în urma vânzării forțate a 21 de miliarde de dolari din deținerile sale de obligațiuni.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră