Sănătatea regelui Charles s-ar deteriora: „Doctorii i-au spus lui William să fie pregătit”

19 Oct 2022
Sănătatea regelui Charles s-ar deteriora: „Doctorii i-au spus lui William să fie pregătit”

Ziarul german „OK ​​Magazin” susține că fiul Elisabetei nu se simte bine psihic și fizic de la moartea suveranei scrie Le Matin.

Ar avea deja Charles al III-lea unele probleme de sănătate? Acesta este ceea ce susține „OK Magazin”. Săptămânalul german explică că de la moartea Elisabetei a II-a, regele nu se simte bine din punct de vedere mental și fizic. 

Experții vorbesc despre o „criză uriașă” pe care va trebui să o depășească. Dar este oare bărbatul de 73 de ani pregătit pentru postul de șef al statului britanic pentru care s-a pregătit toată viața? Potrivit multiplelor surse și angajaților palatului, nu. „Suferă de depresie și i-a spus soției sale, Camilla, că noua lui viață este prea grea pentru el. Este obosit și panicat de ceea ce îl așteaptă ca rege”, scrie presa.

Domnia „Regelui Charles al III-lea” va fi una dintre cele mai scurte din ultimii 200 de ani”

Asta nu e tot. Cel care urmează să fie încoronat pe 6 mai ar suferi și el de „insuficiență cardiacă”. Mâinile lui ar fi un semn clar în acest sens. „Degetele lui roșii și umflate pot indica edem, care este un semn de insuficiență cardiacă”, avertizează medicii contactați de „OK Magazin”. „Dacă inima este prea slabă, sângele nu este pompat la extremități”.

Se spune că mai multe persoane de la palat sunt îngrijorate, iar prințul William a fost deja informat despre situație. „Medicii i-au spus lui William să fie pregătit. Domnia regelui Carol va fi una dintre cele mai scurte din ultimii 200 de ani. Chiar înainte de moartea Reginei, sănătatea lui era deja îngrijorătoare din aceleași motive. Într-adevăr, deja în 2019, mâinile și degetele lui umflate fuseseră o sursă de îngrijorare.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră