Revista Time forțată să emită o corectare a unui articol în care îl acuza pe Trump a mințit în legătură cu sprijinul lui Harris pentru operația de schimbare de sex pentru deținuți

12 Sep 2024
Revista Time forțată să emită o corectare a unui articol în care îl acuza pe Trump a mințit în legătură cu sprijinul lui Harris pentru operația de schimbare de sex pentru deținuți

Revista de stânga Time a fost forțată să emită o corectare după ce l-a acuzat pe fostul președinte Donald Trump că a falsificat o afirmație despre vicepreședintele Kamala Harris care susținea operațiile de schimbare de sex finanțate de contribuabili pentru imigranții ilegali aflați în închisoare, scrie TownHall

În timpul dezbaterii prezidențiale de marți seara, Trump a afirmat  că Harris:

A ieșit în Minnesota și a vrut să-i lase pe criminalii care au ucis oameni, care au incendiat Minneapolis, ea a ieșit și a strâns bani pentru a-i scoate din închisoare. Ea a făcut lucruri la care nimeni nu s-ar gândi vreodată. Acum, ea vrea să facă operații transgender asupra străinilor ilegali care sunt în închisoare. Acesta este un liberal de stânga radical care ar face asta.

Cu toate acestea, declarația lui Trump a fost  adevărată, forțând publicația să  retragă  o parte a articolului intitulat „Cum Kamala Harris l-a scos pe Donald Trump din cursa”, care îl acuza pe cel de-al 45-lea președinte de minciună. 

Versiunea originală a acestui articol a caracterizat greșit ca fiind falsă declarația lui Donald Trump în care o acuză pe Kamala Harris că sprijină „operațiunile transgender asupra străinilor ilegali în închisoare”. În calitate de candidat la președinție în 2019, Harris a completat un chestionar spunând că sprijină tratamentul de tranziție de gen finanțat de contribuabili pentru imigranții reținuți.

În urma remarcii sale, presa a susținut rapid că Trump a exagerat adevărul și i-a negat declarația. Cu toate acestea, în 2019, Harris a spus într-un chestionar ACLU că, în calitate de președinte, va sprijini „operațiile de tranziție de gen finanțate de contribuabili pentru migranții deținuți”.

În timpul unui segment CNN din 2019 cu Erin Burnett, gazda a subliniat că Harris a sprijinit și operațiile de tranziție de gen finanțate de contribuabili pentru prizonierii federali. 

Chestionarul a arătat, de asemenea, sprijinul ei pentru reducerea operațiunilor de imigrare și aplicare a autorităților vamale (ICE), reducerea finanțării ICE și încheierea detenției pentru imigranți, inclusiv închisorile private. 

Este important de remarcat faptul că Harris a arătat clar că pozițiile și valorile ei au rămas aceleași de când a fost procuror general din California și candidat la președinție în 2020. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră