Răzbunarea unei femei după ce a aflat că soțul ei a căștigat marele premiu la loterie și a cumpărat fostei o casă

01 Feb 2023
Răzbunarea unei femei după ce a aflat că soțul ei a căștigat marele premiu la loterie și a cumpărat fostei o casă

O soție FURIOSĂ s-a răzbunat definitiv pe soțul ei, după ce acesta și-a ascuns de ea câștigul de la loterie de un milion de lire sterline și chiar i-a cumpărat o casă fostei sale partenere. Bărbatul cu identitate necunoscută, cu pseudonimul de Zhou, a câștigat la loterie în urmă cu doi ani, dar acum se confruntă cu acuzații de delapidare, conform unui tribunal chinez, anunță The Sun.

În 2021, bărbatul din Zhejiang, estul Chinei, a câștigat o sumă exorbidantă de zece milioane de yuani (1,2 milioane de lire sterline), înainte de impozitare, dar nu și-a anunțat soția. În cele din urmă, rețeaua sa financiară ascunsă s-a destrămat și acum trebuie să-și plătească soției o compensație.

Potrivit Hangzhou Daily, el a trimis 242.000 de lire sterline din câștiguri surorii sale și încă 85.000 de lire sterline fostei sale soții pentru a o ajuta să cumpere un apartament. Când soția lui, Lin, a descoperit actul său rușinos, ea a cerut divorțul. Mai mult, ea a cerut ca proprietatea cuplului să fie împărțită în mod egal în instanță.

Ea a cerut, de asemenea, aproximativ 65 la sută din banii pe care i-a ascuns. Banii trimiși fostei soții a lui Zhou și surorii lui au fost considerați a fi delapidare, iar cererea ei a fost susținută de instanță. Raportul spune că niciuna dintre părți nu a depus recurs la decizia instanței.

Câștigurile la loterie naționale sunt impozitate în China pentru a strânge bani pentru programe comunitare și de bunăstare. Din această cauză, oamenii au încercat să-și ascundă sumele forfetare. Un bărbat pe nume Li s-a îmbrăcat în mod bizar într-un costum de mascotă anul trecut pentru a-și accepta câștigurile.

El a spus presei locale că a îmbrăcat ținuta pentru a-și ascunde identitatea de familie. La acea vreme, Li a spus: „Sunt foarte fericit că am câștigat, dar nu vreau ca familia mea să știe despre asta, deoarece ar putea deveni prea aroganți și mulțumiți în viitor”.

Câștigătorii egoiști la loterie au avut mai multe tendințe de acest gen, de mai mulți ani.

O femeie și-a păstrat secretul uriașului câștig la loterie față de soțul ei timp de opt ani, înainte ca acesta să afle după ce a văzut un mesaj pe telefonul ei.

O altă femeie precaută și-a ascuns biletul de loterie câștigător pentru a-l păstra după ce a câștigat jackpotul - dar a ajuns să uite unde l-a pus.

Alte stiri din Externe

Ultima oră