Putin: confruntarea directă cu NATO ar fi „catastrofă”

14 Oct 2022
Putin: confruntarea directă cu NATO ar fi „catastrofă”

Vorbind la o conferință de presă după un summit regional de la Astana, Kazahstan, Vadimir Putin a spus ca confruntare directă a trupelor NATO cu armata rusă „ar fi un pas foarte periculos, scrie La Repubblica.

O confruntare directă a trupelor NATO cu armata rusă „ar fi un pas foarte periculos, ar duce la o catastrofă globală, sper că sunt suficient de deștepți să nu o facă” a spus președintele rus, Vladimir Putin la conferința de presă de la Astana . 

„În acest moment, nu cred că este nevoie de atacuri masive în Ucraina”. a mai spus Putin

"Nimic altceva nu este planificat. Nu s-au primit propuneri de la Ministerul Apărării și nu văd necesitatea acestora în viitorul apropiat", a declarat Vladimir Putin într-o conferință de presă, adăugând că se preconizează încheierea mobilizării „în aproximativ două săptămâni. ".

Marile orașe din Ucraina, inclusiv Kiev, au fost lovite luni de o serie de raiduri masive ca răzbunare pentru atacul asupra podului care leagă Peninsula Crimeea .cu Federația RusăMarile orașe din Ucraina, inclusiv Kiev, au fost lovite luni de o serie de raiduri masive ca răzbunare pentru atacul asupra podului care leagă Peninsula Crimeea de Federația Rusă

Alte stiri din Externe

Ultima oră