Putin acuză Occidentul că a distrus „familia” și că a făcut o „normă” din „perversități"

21 Feb 2023
Putin acuză Occidentul că a distrus „familia” și că a făcut o „normă” din „perversități"

Vladimir Putin a ținut un discurs lung și virulent în fața elitei politice împotriva Occidentului și a Statelor Unite, scrie Le Figaro. Președintele rus a spus că este necesară protejarea copiii ruși de atacurile mass-media din Occident, de ideologia degradării și degenerării

„ Ei denaturează faptele istorice, atacă constant cultura noastră, Biserica Ortodoxă Rusă și alte religii tradiționale din țara noastră ”, a spus Putin în parlamentul rus.

Uitați-vă la ce le fac ei propriului popor: distrugerea familiei, a identității culturale și naționale, perversitățile și abuzul asupra copiilor, chiar și pedofilia, sunt declarate norme. Iar preoții sunt obligați să binecuvânteze căsătoriile între persoane de același sex...

După cum am aflat, Biserica Anglicană ia în considerare ideea unui Dumnezeu neutru din punct de vedere sexual... Milioane de oameni din Occident înțeleg că sunt conduși la un adevărată catastrofă spirituală."

 „Suntem obligați să ne protejăm copiii și vom face. Ne vom proteja copiii de degradare și de degenerare.” a spus liderul de la Kremlin citat de La Repubblica.

 "În Occident se îndreaptă spre o adevărată catastrofă spirituală. Elitele, trebuie spus sincer, pur și simplu înnebunesc și nu par să le pese. Dar aceasta este problema lor și suntem obligați să ne protejăm copiii"

Potrivit lui Putin, Occidentul alege în primul rând tineretul rus ca țintă a atacurilor sale mediatice. 

„Nu pot să nu realizeze că este imposibil de învins Rusia pe câmpul de luptă. Prin urmare, ei desfășoară atacuri informaționale din ce în ce mai agresive împotriva noastră", a acuzat Putin.

În opinia sa, nici Occidentul nu-și cruță propriile popoare. "Uite ce fac ei cu propriile lor popoare: distrugerea familia, de identitate culturală și națională, perversiunea și abuzul asupra copiilor, până la pedofilie, sunt declarate norma vieții lor, iar preoții sunt obligați să binecuvânteze căsătoriile între persoane de același sex”, a subliniat Putin.

"Familia este uniunea unui bărbat și a unei femei”, proclamă Vladimir Putin, în aplauze.

Alte stiri din Externe

Ultima oră