Puterea unei mame: o femeie din Siria a născut sub dărâmăturile lăsate de cutremur și și-a protejat pruncul până la ultima suflare (video)

07 Feb 2023
Puterea unei mame: o femeie din Siria a născut sub dărâmăturile lăsate de cutremur și și-a protejat pruncul până la ultima suflare (video)

Moartea este un fapt dat pentru fiecare făptură a creației divine. Chiar dacă atingem planetele, Luna și Soarele, chiar dacă măsurăm adâncimea mării, moartea omului nu este în mâinile nimănui. Acesta este același lucru care natura îi spune omului de multe ori calamități precum taifun, tsunami, cutremur. Turcia și Siria sângerează de două zile din cauza furiei naturii. Dacă ne uităm la ultimele cutremure, se va înțelege care va fi rezultatul în cazul în care natura își va face de cap și-și va testa puterile pe noi. Mii de cadavre ies la iveală sub dărâmături, zeci de mii de răniți încearcă să fie ajutați de echipe medicale din toată lumea. În ideologia musulmană se crede că întreaga creația este nu numai cauza distrugerii, ci și cauza nașterii și morții. Chiar și în vremuri dificile, divinitatea a încercat să răspândească linia luminii! Pe de o parte, nașterea a avut loc în același timp cu moartea, pe de altă parte, o proaspătă mama a reușit să-și protejeze cu propriul corp copilul nou-născut până a avut certitudinea că va fi salvat. Mama a murit după ce a născut sub dărâmături.

Încă o zi de groază pentru salvatori, lupta contra cronomentru continuă, temperaturile de afară ingreunează operațiunile de salvare, oamenii sunt prinși în dărâmături,  victimele care sunt speriate pentru viața lor în urma cutremurului. Oriunde te uiți în Turcia și Siria, există maldăre imense de clădiri prăbușite. Oriunde te uiți pe rețelele sociale, scenele legate de cutremure sunt sfâșietoare.

În orele de după evenimentele tragice, mulți oameni au spus că sunt alături de cei năpăstuiți, trimit ajutoare, forțe umane și materiale., se luptă alături de autoritățile turce și siriene pentru a încerca să salveze sufletele prinse sub dărâmături. Localnicii au participat și ei la activități de ajutorare pe cont propriu. Ei salvează pe mulți prin acțiunile lor rapide, mai ales că știu de multe ori configurația clădirilor înainte de prăbușire . În această secvență, o mamă a născut în Alep, Siria. Era sub ruine. Mama a născut un copil sănătos. Dar, din păcate, mama a murit la scurt timp după ce a născut, înainte de a putea vedea copilul. Localnicii care au observat acest lucru în timpul îndepărtării resturilor au dus copilul pentru tratament imediat. Starea copilului pare să fie stabilă acum. Acum un videoclip cu acel copil devine viral.

Pe de altă parte, videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare cu legenda că Dumnezeu care a dat viață copilului, a luat viața mamei. Mai mult, Dumnezeu este pentru oamenii din Siria și din Turcia este definiția răbdării și îndurării.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră