Povestea cățelului care a salvat două fetițe rătăcite prin pădure

18 Dec 2022
Povestea cățelului care a salvat două fetițe rătăcite prin pădure

Un câine al unei familii a fost declarat un erou după ce a protejat două fetițe care s-au rătăcit și nu au reușit să se mai întoarcă acasă.

Abigail Bourg, în vârstă de 7 ani, și sora ei, Cecilia, în vârstă de patru ani, au fost date dispărute luni în Folsom, Louisiana, în timp ce erau însoțite de câinele lor, un Golden Retriever,  pe nume Artemis, a informat CBS News.

„Încep să alerg prin toată proprietatea care este foarte mare și atunci l-am sunat pe [soțul meu] și i-am spus: „Au plecat”, a spus Mary Bourg, mama fetelor, despre momentul în care și-a dat seama că fetele ei au plecat. Polițiștii și vecinii au căutat fetele timp de patru ore și, în cele din urmă, le-au găsit când au auzit-o pe Artemis lătrând.

Mary Bourg a spus pentru presa că Artemis a protejat de la început fetele și a încercat să trasnmită semnale către echipa de căutare.

„Îi înconjura, mârâind la oameni ca să le protejeze”, a spus Bourg. Fetele rătăciseră prin pădure și se îndepărtaseră de casă mai mult de 2 kilometri, iar câinele familiei s-ar fi întins deasupra lor pentru a le proteja atunci când oboseau. După ce familia s-a reunit, fetele au spus familiei lor că s-au rătăcit încercând să țină pasul cu Artemis.

"A continuat să alerge înaintea noastră. Am încercat să-l urmăm, dar nu am putut ține pasul", a spus Abigail Bourg.

Tatăl lui Abigail, Justin, spune că familia a iertat-o ​​pe Artemis că a fugit. „Are voie să facă orice pentru o vreme, a spus Bourg. — Nu mă voi mai lupta cu el pentru că distruge lucruri și mănâncă pantofi.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră