Paula Robinson, îngerul păzitor al 50 de copii, în timpul atentatului de la Manchester Arena

23 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Paula Robinson, îngerul păzitor al 50 de copii, în timpul atentatului de la Manchester Arena

Paula Robinson, o britanică în vârstă de 48 de ani, se afla foarte aproape de Manchester Arena, unde a avut loc atentatul. Ea s-a ocupat de aproximativ 50 de minori care erau complet dezorientați în acele momente dramatice. Curajul și generozitatea ei au fost pe măsură răsplătite pe rețelele de socializare, fiind declarată îngerul păzitor al acestor copii. 

Luni, 22 mai, la Manchester, în timpul exploziei, Paula Robinson se afla la stația de metrou Victoria, foarte aproape de sala de spectacole Manchester Arena.

Britanica și soțul ei au văzut zeci de copii și adolescenți ce fugeau panicați. Înțelegând foarte repede gravitatea situației, cei doi au decis să-i adune pe acești copii și să-i însoțească până la un hotel, povestește presa britanică, citată de publicația 20 minutes.  

Apoi, Paula Robinson și-a făcut timp să ofere informații, pe pagina personală de Facebook, astfel încât să-i ajute pe părinți să intre în contact cu acești copii. Sunt aproximativ 50 de copii care așteaptă să fie recuperați de părinți. Ei sunt în siguranță, avem grijă de ei, a scris Paula Robinson. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră